Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii câștigă o competiție sau promovează un examen, dar trebuie să fie mai selectivi când își aleg prietenii.

Horoscopul săptămânii 23-29 octombrie pentru zodia Vărsător anunță succes în carieră, obținut prin multă muncă, determinare și ambiție, dar și posibile călătorii sau chiar o idilă cu cineva din străinătate.

În planul relațiilor și parteneriatelor, rămâne de actualitate influența Axei Destinului pe segmentul Leu/Vărsător. Aceasta le poate aduce Vărsătorilor noi parteneri de afaceri, noi colaborări și,în multe cazuri, un nou partener de viață.

Intrarea Soarelui în zodia Scorpion și în casa Carierei din astrograma Vărsătorilor, în data de 23 octombrie, va amplifica efectul pozitiv al planetelor Jupiter și Mercur, aflate în același sector. Cariera va fi, astfel, prioritatea Vărsătorilor și în această săptămână, iar câștigurile acestora vor crește.

Ziua de marți, 24 octombrie, le poate aduce Vărsătorilor vești bune legate de bani, dar astrele le cer nativilor să fie mai selectivi când își aleg prietenii și persoanele în compania cărora se afișează.

Miercuri, 25 octombrie, Vărsătorii vor câștiga o competiție sau vor promova un examen, iar joi vor primi vești de la cineva din străinătate sau vor pleca într-o călătorie.

Vineri, 27 octombrie, Luna va intra în zodia lor și va fi principalul lor aliat în orice context profesional sau personal. Luna îi va ajuta să fie originali și inventivi și să găsească soluții la tot felul de probleme.

În plan personal le va spori farmecul, dar le va da și o detașare care îi va ajuta să își analizeze în mod obiectiv relațiile, inclusiv mariajul (dacă e cazul).

Vor avea tot weekend-ul 28-29 octombrie la dispoziție pentru asta, iar deciziile pe care le vor lua îi vor surprinde pe cei din jur.

Vărsătorii care sunt cu adevărat fericiți în cuplu vor avea parte de un weekend armonios și mulți dintre aceștia vor pleca într-o călătorie, împreună cu persoana iubită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top