Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – BALANȚĂ

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – BALANȚĂ. Balanțele trebuie să rezolve probleme legate de casă, iar Luna Nouă le aduce soluții financiare.

Din 21 aprilie, Pluton retrograd în zodia Capricorn le cere Balanțelor să își schimbe atitudinea față de cineva din familie sau le pregătește schimbări legate de casă și cămin. Din aceeași zi, Mercur retrograd se află în zodia Berbec și provoacă tot felul de discuții în cuplu.

Tendința rămâne valabilă și în această săptămână, dar luni și marți, chiar dacă subiectele abordate sunt „sensibile”, tensiunile sunt diminuate, datorită unui aspect astrologic favorabil care se formează între planeta Comunicării (Mercur) și Saturn, aflat în sectorul Comunicării din astrograma Balanțelor.

Balanțele pot relua legătura cu rudele pe care nu le-au întâlnit de multă vreme sau pot discuta cu partenerul de viață despre mutarea într-o altă casă ori despre renovarea  locuinței actuale.

Iar dacă rezervele financiare nu sunt suficiente pentru schimbările dorite, Balanțele pot cere și primi un credit, șansele ca solicitarea lor să fie acceptată fiind mai mari în jurul datei de 26 aprilie.

În 26 aprilie va fi Lună Nouă în zodia Taur. Pentru Balanțe, aceasta vine cu soluții financiare și noi surse de venit, obținute cu ajutorul persoanei iubite. În același timp, Soarele și Luna Nouă le sprijină pe Balanțele care au aplicat pentru o bursă de studii sau pentru sponsorizarea unui proiect personal.

Cele mai avantajoase proiecte pentru Balanțe sunt, în această perioadă, cele artistice sau proiectele din zona de „beauty”, design interior, modă, sănătate și servicii.

În ceea ce privește viața sentimentală a Balanțelor care au  „pe cineva”, Luna Nouă aduce un „suflu nou” în relația de cuplu, iar pentru Balanțele singure, tentația unei noi aventuri.

În 28 aprilie, planeta Venus va părăsi semnul Peștilor și va ajunge, din nou, în zodia Berbec, unde a mai poposit în luna martie. Acum, Venus este „în mers direct” și aduce sau, după caz, consolidează armonia în relațiile pe care Balanțele le au cu cei din jur.

Venus este chiar planeta care îi patronează pe nativii Balanță și atunci când se află în zodia Berbec, influențează sector Parteneriatelor din astrograma acestora.

Astfel, din această săptămână și până la începutul lunii iunie, Balanțele au noroc în tot ceea ce ține de colaborări, parteneriate de afaceri și relații de iubire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top