Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – RAC

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – RAC. Racii întâlnesc persoane importante care „le vor deschide multe uși”.

Luni și marți sunt „zile pline” pentru Raci. Aceștia vor promova, cu ușurință, un examen sau vor primi o ofertă de muncă foarte avantajoasă. În plan profesional succesul le surâde încă din 20 aprilie, când Soarele a intrat în zodia Taur.

S-ar putea ca Racii care au negociat, săptămâna trecută, o colaborare, dar nu au fost mulțumiți de rezultatul discuțiilor, să primească în aceste zile o ofertă care să îi motiveze cu adevărat.

Dar  Luna Nouă în zodia Taur, din 26 aprilie, îi va motiva să se gândească la schimbări majore în viața lor profesională, la alte obiective pe termen lung.

Asta nu înseamnă că nativii vor trece, imediat, la acțiune. Ei au în sectorul Profesiei din astrogramă o planetă a restricțiilor, pe Saturn. Dar acum, de Lună Nouă, Racii își pot aminti de copilărie, când visau că vor îmbrățișa o anumită carieră și vor compara idealurile de atunci cu viața lor concretă de acum, cu profesia aleasă, cu succesul sau frustrările acumulate. Și vor avea curajul să se gândească la o schimbare, la o șansă acordată visului din copilărie.

Se spune că „niciodată nu e târziu să devii ceea ce ai fi vrut să fii” și Racii vor gândi exact în acești termeni. Iar relația armonioasă dintre planetele Saturn și Uranus îi va ajuta să se gândească mai puțin la vârstă, de exemplu,și mai mult la ceea ce ar trebui să facă pentru a-și urma visele. Poate va fi vorba de anumite cursuri pe care să le urmeze, poate va fi vorba de mutarea într-o altă localitate sau în altă țară. Nimic nu va fi ignorat și nimic nu va fi respins, din start.

Apoi, după ce își vor limpezi gândurile, Racii vor lua deciziile necesare. În funcție de acestea, vor urma și pașii concreți, care ar fi bine să fie făcuți după data de 4 mai.

În 28 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbec. „Micul Benefic” din astrologie va rămâne în sectorul Carierei Racilor până în data de 6 iunie a.c. Ajutați de Venus, Racii îi vor cuceri pe cei din jur și  printre admiratorii lor vor fi și persoane cu funcții importante sau cu experiență, care „le vor deschide multe uși”.

Venus în zodia Berbec mai poate însemna, pentru Raci, o posibilă relație sentimentală cu un mentor, cu o persoană mai în vârstă sau cu cineva care, prin natura funcției sau a succesului profesional se bucură de faimă.

Dar  Venus în Berbec mai înseamnă, pentru Raci, o mai mare importanță acordată imaginii personale și mulți nativi Rac vor recurge, din această săptămână și până în iunie, la o „rebrenduire” pentru a-și (re)construi sau pentru a-și spori șansele de succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top