Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – SCORPION

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – SCORPION. Scorpionii scapă de probleme de sănătate sau își găsesc un nou loc de muncă.

Pentru Scorpioni, cel mai important eveniment al săptămânii este Luna Nouă din data de 26 aprilie, în zodia Taur și în „casa Parteneriatelor” din astrograma lor.

Luna Nouă din 26 aprilie le poate aduce Scorpionilor vești bune legate de partenerul de viață sau vești bune  de la un partener de afaceri.Tot atunci, Scorpionii pot primi o ofertă de colaborare sau pot obține clauze mai avantajoase într-un contract de muncă ori de afaceri.

În ceea ce privește banii, Scorpionii trec printr-o perioadă de restricții datorate planetei Saturn care va sta, până în decembrie, în zodia Săgetător și în sectorul Finanțelor din astrograma lor.

Asta nu înseamnă că nu vor avea bani, ci că veniturile nu se vor ridica la nivelul așteptărilor sau că Scorpionii vor fi nevoiți să facă niște cheltuieli neprevăzute.

Există și momente favorabile și unul dintre acestea va fi luni, 24 aprilie, când influența restrictivă a planetei Saturn va fi „îndulcită” de „trigonul” pe care aceasta îl va face cu Mercur, planeta Afacerilor, Comunicării și Călătoriilor. Iar „trigonul” respectiv va viza sectorul Profesiei și sectorul Banilor din astrograma Scorpionilor.

Astfel, Scorpionii pot rezolva o problemă financiară la locul de muncă (de exemplu, primesc o mărire de salariu) sau își găsesc un loc de muncă mai bun. Dar, cum și Mercur, și Saturn sunt „retrograde”, Scorpionii vor avea și nemulțumiri: mărirea de salariu obținută nu va fi cea sperată de nativi sau activitatea la noul loc de muncă va începe abia în vară.

În plan sentimental, Scorpionii se bucură de prezența planetei Iubirii, Venus, chiar în „casa Iubirii” din astrograma lor. După o perioadă de „retrogradare”, Venus a revenit la mersul direct în data de 15 aprilie și, timp de aproape două săptămâni „va avea grijă” ca Scorpionii să aibă parte de dragoste și de armonie în cuplu.

Pentru cei singuri, Venus va aduce un plus de farmec personal și mai multe „oportunități sentimentale”.

Vineri, 28 aprilie, Venus se va muta în zodia Berbec, ajutându-i pe Scorpioni să își rezolve problemele din sfera profesională. Totodată, Venus în Berbec îi va ajuta pe Scorpioni să își rezolve eventualele problemele de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top