Connect with us
Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Leu  - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Leu  – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Leu  – Oana Hanganu. Leii sunt greu de învins în competiții, dar și greu de convins că nu au dreptate. Nu acceptă critici sau refuzuri.

Horoscopul săptămânii 24-30 iulie pentru zodia Leu începe sub marcajul Lunii Noi din 23 iulie, care a avut loc chiar în semnul Leuului și a deschis calea unor schimbări majore în viața nativilor.

Luni, 24 iulie, Luna se va afla tot în  zodia Leu și va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter și cu planeta Saturn.

Astfel, ziua de luni va fi favorabilă comunicării în cuplu, dar și refacerii armoniei în relațiile cu copiii.

Marți, 25 iulie, conjuncția dintre Lună și planeta Mercur va spori cheful de vorbă al Leilor, dar și riscul ca aceștia să se lase atrași în discuții cu tentă de bârfă.

Horoscopul zilei de miercuri, 26 iulie, este dominat de intrarea planetei Mercur în Fecioară, zodia sa de domiciliu.

Pentru Lei, ziua de miercuri este începutul unei perioade plină de noroc în plan financiar. Iar asta, pentru că Mercur, planeta Afacerilor, se va muta în sectorul Banilor din astrograma lor.

Joi, 27 iulie, Leii vor fi greu de învins în competiții de orice fel, dar și greu de convins că nu au dreptate sau că trebuie să schimbe ceva în proiectele sau chiar în viața lor. Nu vor accepta critici sau refuzuri.

Nici familia, nici prietenii nu vor reuși să aibă vreun cuvânt de spus în fața lorr. Ba chiar s-ar putea ca nativii să se certe cu prieteni vechi doar pentru că sunt contraziși sau nu li se aprobă ideile.

Vineri, 28 iulie, apele se vor liniști și legăturile nativilor Leu cu prietenii se vor reface.

În weekend, Leii se vor dedica familiei: sâmbătă, își vor vizita părinții, iar duminică, vor avea parte de afecțiune,  acțiune și pasiune în cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top