Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii vor să impresioneze și se implică în prea multe activități dar, presați de timp, se aleg cu restanțe.

Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie pentru zodia Berbec anunță, ca prioritate, cariera, inplicând, în multe cazuri, și reorientarea profesională.

Berbecii încep săptămâna în forță pentru că luni, 25 septembrie, planeta Marte le oferă un plus de energie și multă ambiție.

Dar, din dorința de a impresiona sau de a-și mări șansele de promovare, Berbecii tind să se implice în prea multe activități, ajungând să fie presați de timp și de așteptările șefilor.

Tocmai de aceea, marți, 26 septembrie, Berbecii vor avea de rezolvat problemele restante.

Miercuri, 27 septembrie, este o zi favorabilă comunicării cu persoane din străinătate, studiilor sau pregătirii pentru examene.

Joi, 28 septembrie, Berbecii pot provoca tensiuni și acasă, dar și la serviciu, dacă vor, cu orice preț, să aibă ultimul cuvânt.

Aproape de miezul nopții de joi spre vineri, planeta Pluton va reveni la mersul direct în zodia Capricorn, intensificând, pentru Berbeci, dorința de schimbare în carieră.

Acest efect se va simți chiar de vineri, 29 septembrie, când Luna și Pluton vor acționa „în echipă” și vor dinamiza casa Carierei din astrograma zodiei Berbec.

Sâmbătă, 30 septembrie, planeta comunicării, Mercur, va ajunge în sectorul Parteneriatelor din astrograma Berbecilor, așa că agenda de weekend a acestora va fi încărcată.

Invitația la un eveniment profesional sau la petrecerea unui prieten poate provoca discuții în cuplu, Berbecii fiind criticați că nu prea stau pe-acasă.

Duminică, însă, atenția Berbecilor se va muta spre partener, iar în cuplu se va reface armonia.

Iată un semn bun pentru zodia Berbec pentru că duminică va fi 1 octombrie. Se poate spune, așadar, că nativii Berbec vor începe luna octombrie cu dreptul.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top