Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii primesc oferte tentante de la foști angajatori, dar nativii au memorie bună și nu se grăbesc să accepte.

Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie pentru zodia Capricorn anunță concentrarea atenției spre propria persoană, spre propriile vise și  și puterea de a renunța la tot ce le blochează destinul.

Luni, 25 septembrie, Capricornii pot primi oferte tentante de la foști angajatori, dar nativii au memorie bună, nu cred în schimbarea oamenilor și, în consecință, nu se grăbesc să accepte.

Marți, 26 septembrie, Capricornii care  au nevoie de documente oficiale au nevoie și de răbdare, tupeu și mult timp pentru alergătură.

Miercuri, 27 septembrie, este o zi norocoasă: Capricornii câștigă o excursie în străinătate sau primesc o invitație de la o rudă care locuiește în altă țară, iar până la plecare nu mai e mult de așteptat.

Joi, 28 septembrie, planeta Pluton revine la mersul direct în zodia Caprivorn. Pentru nativi, continuă un proces de transformări interioare, de experiențe profunde, care le-au schimbat viața, transformări care au început în ianuarie 2008.

Vineri, 29 septembrie, Capricornii dau atenția cuvenită educației, studiului și dezvoltării personale, interesați fiind nu doar de formulele clasice de ecucație, ci și de învâțământul alternativ.

În weekend-ul 30 septembrie-1 octombrie, sunt posibile discuții în contradictoriu cu partenerul de viață privind tocmai acest interes al Capricornilor pentru evoluție spirituală și dezvoltare personală.

Partenerul le poate reproșa că timpul dedicat familiei de către nativi va fi limitat. Iar aceștia trebuie să găsească o soluție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top