Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii se debarasează de de toți cei care nu le aduc decât critici, plângeri, reproșuri, energii negative.

Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie pentru zodia Pești anunță schimbări necesare în lista de prieteni și în anturajul nativilor.

Luni, 25 septembrie, ambiția Peștilor care își doresc un job mai bun sau o promovare se poate lovi de atitudinea partenerului de viață care nu doar că nu îi încurajează pe nativi, ci îi și critică dur și incorect.

Marți, 26 septembrie, Peștii care sunt invitați la un interviu sau cei care lucrează la un plan de afaceri pentru a primi o finantare trebuie să aibă așteptări realiste.

Miercuri, 27 septembrie, Peștii sunt apreciați de un coleg sau de un partener de afaceri, de un client sau de un admirator. Astfel, decid că e cazul să se debaraseze de toți cei care nu le aduc decât critici, plângeri, reproșuri, energii negative.

Joi, 28 septembrie, Pluton va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și în casa Prietenilor din astrograma Peștilor.

Pluton le va da puterea și înțelepciunea de a-și analiza prieteniile și de a renunța la cele care nu sunt adevărate.

Va fi un proces îndelungat, pentru că Peștii au o extraordinară putere de a ierta. În acest fel, de multe ori, ei rămân în relații de prietenie în care se aleg doar cu dezamăgiri.

Vineri, 29 septembrie, Peștii pot primi cadouri, recompense ori diferite bonusuri pentru o activitate part time, iar sâmbătă, vor intra și bani în conturile lor.

Sâmbătă, planeta Mercur va intra în casa Ajutorului, Avantajelor și a Banilor primiți prin intermediul altora sau cu ajutorul altora.

Asta înseamnă că, din weekend-ul 30 septembrie-1 octombrie, Peștii pot primi împrumuturi în condiții avantajoase, pot primi finanțări pentru proiectele personale sau pot beneficia de peurma creșterii veniturilor pe care le încasează partenerul de viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top