Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii află care sunt adevărații prieteni. În profesie, renunță la cei slab pregătiți și care bat apa în piuă.

Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie pentru zodia Scorpion anunță schimbări importante în relația cu frații, dar și în modul de comunicare cu toți cei din jur.

Luni, 25 septembrie, Scorpionii pot descoperi care sunt adevarații lor prieteni. Gesturile mărunte, vorbele aruncate la nervi sau glumele pline de venin spun multe despre cei în care noi toți avem, uneori, încredere.

Marți, 26 septembrie, Scorpionii pot fi dezamăgiți de atitudinea persoanei iubite. Aceasta bagatelizează semnificația unor gesturi sau îmtâmplări care i-au rănit, înfuriat sau supărat pe nativi.

Miercuri, 27 septembrie, interesul Scorpionilor se îndreaptă banii personali. De aceea, obțin returnarea unei datorii de către un prieten (chiar dacă acesta ii va acuza de lipsă de sensibilitate) sau sunt foarte siguri pe ei și au succes în negocierea unui contract de muncă sau în negocierea unei moșteniri cu un frate sau o altă rudă.

Joi, 28 septembrie, planeta Pluton va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și îi va obliga să facă schimbările necesare pentru a comunica mai bine cu cei din jur.

În același timp, Pluton în Capricorn le va intensifica Scorpionilor apetitul pentru mistere, pentru esența lucrurilor și informațiilor, dar și pentru putere.

Scorpionii sunt puternici și vor să fie  cei mai puternici în orice fel de relație. Tocmai de aceea, Pluton în Capricorn le va aduce în viață situații și experiențe cu impact profund, care îi va schimba, total, pe nativii Scorpion.

Vineri, 29 septembrie, Scorpionii vor încerca să își extindă rețeaua profesională, contactând profesioniști adevărați și apreciați și renunțând la a vorbi cu cei care bat apa în piuă.

Sâmbătă, Mercur va ajunge în casa Secretelor din astrograma Scorpionilor și le cere tact și prudență.

Weekend-ul 30 septembrie-2 octombrie va fi încărct și s-ar putea ca Svorpionii să fie gazdele unei armate de prieteni sau colegi.

Atmosfera plăcută, amintirile depănate de oaspeți, încrederea în acești prieteni îi pot face pe Scorpioni să vorbească prea mult despre ei înșiși sau despre oameni dragi. Iar astfel de imprudențe costă; deci, atenție!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top