Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Capricorn 26 februarie - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Capricornii sunt exagerat de sensibili la critici și „fac din țânțar, armăsar” și acasă, și la locul de muncă.

Horoscopul săptămânii 28 august-3 septembrie pentru Capricorni îi îndeamnă să fie realiști și să nu aibă așteptări prea mari.

Luni, 28 august, Capricornii care se bazau pe ajutorul financiar al unui prieten vor fi nevoiți să găsească, rapid, o altă soluție.

Marți, 29 august, Capricornii trebuie să își „dozeze” declarațiile, dacă relația lor de iubire este la început. Altfel, pot părea prea insistenți.

Pentru Capricorni, ziua de miercuri, 30 august, pare a fi mai potrivită pentru odihnă și relaxare, deci ar fi bine să amâne întâlnirile importante.

Joi, 31 august, Mercur retrograd ajunge, din nou, în zodia Leu și le poate aduce o veste bună privind un credit care le fusese refuzat inițial.

Vineri, 1 septembrie, Capricornii sunt exagerat de sensibili, în special la critici și „fac din țânțar armăsar”, și acasă, și la locul de muncă.

Sâmbătă, 2 septembrie, o vizită la părinți sau întâlnirea cu un vechi prieten le aduce, Capricornilor, liniștea în suflet și zâmbetul pe buze.

Duminică, 3 septembrie, flerul în afaceri și creativitatea îi pot ajuta pe Capricorni să facă schimbările necesare în viață.

Deocamdată, schimbările și proiectele sunt așternute pe hârtie. După 15 septembrie, ele vor fi puse în practică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top