Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Vărsător 26 februarie - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Vărsătorii renegociază un proiect profesional sau reiau discuțiile privind viitorul relației de cuplu.

Horoscopul săptămânii 28 august-3 septembrie începe cu o atenționare: luni, Vărsătorii care primesc oferte de muncă sau propuneri de afaceri trebuie să analizeze și să verifice totul cu atenție, înainte de a da un răspuns!

Marți, 29 august, va fi o zi potrivită pentru întâlnirea cu prietenii sau pentru revigorarea prezenței nativilor Vărsător pe rețelele de socializare.

Miercuri, 30 august, internetul le poate aduce Vărsătorilor nu doar mai mulți prieteni sau colaborări profesionale, ci și o idilă.

Joi, 31 august, Mercur retrograd ajunge, din nou, în zodia Leu și le oferă Vărsătorilor șansa de a relua negocierile pe marginea unui proiect sau discuțiile privind problemele din cuplu.

Vineri, 1 septembrie, Vărsătorii vor fi presați de timp la serviciu, unde vor avea de remediat proiectul unui coleg.

Sâmbătă, 2 septembrie, Vărsătorii vor face slalom între obligațiile de serviciu, responsabilitățile față de părinți și dorința de socializare a partenerului de viață.

Duminică, 3 septembrie, vor încerca să își ofere o zi de odihnă, dar, până la urmă, agenda va fi stabilită de copii și de persoana iubită, iar Vărsătorii vor fi bucuroși să o respecte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top