Connect with us
Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie 2017 Oana Hanganu - Balanță. Balanțele renunță la diplomație, în această săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Balanță

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Balanță. Balanțele renunță la diplomația care le caracterizează și spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.

Pentru zodia Balanță, horoscopul săptămânii 29 mai-4 iunie începe cu un aspect interesant în plan profesional: ziua de luni este favorabilă nativilor înscriși într-o competiție, dar nu și celor care au programate negocieri.

Spiritul „combativ” de care Balanțele  dau dovadă în această zi le poate ajuta să își învingă adversarii dar, în negocieri, le va diminua șansele de a ajunge la o înțelegere.

Din acest motiv, Balanțele ar trebui să amâne discuțiile și negocierile până marți,  de preferat în a doua parte a zilei.

Miercuri va fi ziua norocoasă a Balanțelor: vor fi convingătoare, fermecătoare, se vor împrieteni cu colegii și se vor împăca până și cu foști rivali în plan sentimental.

În plan profesional, șansa le poate surâde joi, 1 iunie, dacă renunță la nehotărârea specifică zodiei și la tendința de a amâna luarea unei hotărâri radicale chiar și atunci când doresc foarte mult să își schimbe viața.

Vineri, astrele le susțin pe Balanțele care vor să plece într-o călătorie și pe cele care încearcă să obțină o bursă de studii sau o sponsorizare pentru un proiect în domeniul IT, în comunicare sau turism.

În weekend, Balanțele vor renunța la diplomația care le caracterizează și vor lămuri foarte tranșant orice situație. Vor spune lucrurilor pe nume, cu orice risc.

„Vinovată” de această schimbare este planeta Marte, care, în 4 iunie, va intra în zodia Rac și va amplifica spiritul combativ al nativilor Balanță, în detrimentul tendinței lor de a dori „pacea” și armonia cu orice preț.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top