Connect with us
Horoscop 13 august 2017. Fecioarele se bucura de un nou inceput

Știri

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Fecioară

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Fecioară. Fecioarele trebuie să renunțe la spiritul critic exagerat. Doar așa vor primi ajutorul de care au nevoie.

Luni, atenția exagerată acordată detaliiilor și spiritul critic nu le prea ajută pe Fecioare nici acasă, nici la serviciu. Dacă vor să primească ajutorul de care au nevoie, ar trebui să își schimbe atitudinea.

Marți, „soarele va străluci, din nou pe strada lor”: Fecioarele vor primi bani sau cadouri, iar ideile lor vor fi apreciate și își vor găsi, rapid, susținători.

Miercuri, nativii Fecioară vor fi lăudați de șefi și de clienți, motiv pentru care vor încerca să obțină o mărire de salariu sau câteva zile liber.

Din păcate, șansele de a primi un răspuns favorabil sunt destul de mici.

Joi, însă, toată lumea va dori să le facă pe plac, iar vineri, familia va fi alături de Fecioare în orice decizie luată de acestea.

În weekend, Fecioarele care vor merge la cumpărături sau în călătorie  însoțite de copii vor renunța la regulile  privind disciplina și îi vor răsfăța pe cei mici, îndeplinindu-le dorințele și făcându-le toate mofturile.

De altfel, nativii Fecioară vor renunța, în acest weekend și la regimul lor de slăbire, la orele de sport sau la rutina lor zilnică, se vor relaxa și se vor distra cu adevărat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top