Connect with us
Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie 2017 Oana Hanganu - Taur. Taurii intensifică flacăra pasiunii în cuplu în această săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Taur

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Taur. Taurii intensifică flacăra pasiunii în cuplu. Cei care s-au lăsat atrași în  aventuri revin cu picioarele pe pământ.

Pentru zodia Taur, săptămâna începe cu investiții și cheltuieli care destabilizează bugetul familiei și pot provoca tensiuni în cuplu.

Luni, Taurii nu vor să rateze o promoție sau o ofertă care îi încântă peste măsură și sunt tentați să plece la cumpărături, fără să ceară părerea partenerului de viață. Dar, atenție, o astfel de alegere nu ar face decât să tulbure liniștea în familie!

Marți, Taurii își fac, singuri, cadouri, apelând la „pușculiță” sau la „fonduri secrete”, iar miercuri se înscriu la un curs, participă la o conferință sau își stabilesc destinațiile favorite pentru o vacanță în străinătate.

Joi, astrele sunt de partea nativilor Taur care vor să intensifice sau să reaprindă flacăra pasiunii în cuplu.

Pentru Taurii singuri, prima zi de iunie vine cu „oportunități sentimentale” și chef de aventură.

Vineri, Taurii care s-au lăsat atrași în mrejele unei aventuri amoroase revin cu picioarele pe pământ și încearcă să se retragă din „poveste” cât mai discret.

Ceilalți nativi Taur încearcă să le facă pe plac copiilor, părinților și prietenilor, modificând, în funcție de dorințele acestora, programul prestabilit. Și asta, spre nemulțumirea persoanei iubite.

În weekend, Taurii schimbă foaia și pun pe primul plan propriile dorințe și interese, își concentrează atenția pe relația de cuplu și vor să rezolve, peste noapte, toate problemele.

Dar perioada nu este potrivită pentru așa ceva, iar Taurii ar trebui să mai aștepte câteva zile: în 6 iunie, Venus, „planeta Iubirii”, va intra chiar în zodia lor și le va fi un aliat de nădejde în plan sentimental.

1 Comment

1 Comment

  1. Arecco jenica

    2017-05-28T11:57:35+03:00 at 11:57

    E ok.imi place!!!succes!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top