Connect with us
Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie 2017 Oana Hanganu - Vărsător. Vărsătorii sunt între ciocan și nicovală, în această săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Vărsător

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Vărsător. Vărsătorii sunt între ciocan și nicovală: persoana iubită și cel mai bun prieten sunt „în război”.

Vărsătorii, între ciocan și nicovală, chiar de luni? În mare parte, da, se poate spune și așa.

Concret, Vărsătorii se vor trezi într-o situație greu de gestionat: conflictul dintre persoana iubită și cel mai bun prieten al nativilor.

Fiecare îl va critica pe celălalt și fiecare va considera că deține adevărul absolut, iar Vărsătorii vor avea nevoie de mult tact pentru a aplana acest „război”.

Marți, Vărsătorii vor reuși să restabilească în totalitate armonia din cuplu, iar dacă au copii, aceștia le vor fi aliați și le vor simplifica misiunea.

Ziua de miercuri este potrivită pentru rezolvarea unor probleme legate de o casă ori de un teren, care impun relația cu autoritățile (de exemplu, primirea unor avize sau aprobări).

Joi, 1 iunie, Vărsătorii sunt ajutați de astre să se facă remarcați intr-un context profesional deosebit sau să fie invitați să facă parte dintr-o organizație de renume, dintr-un juriu sau dintr-o comisie de examinare.

Vineri, la urechile lor pot să ajungă tot felul de informații referitoare la cineva din familie. Înainte de a reacționa într-un fel sau altul, ar trebui să verifice și informațiile, și credibilitatea celor care le-au furnizat.

În weekend, generozitatea îi poate împinge pe Vărsători spre „excese financiare” care nu ar face decât să destabilizeze bugetul și liniștea familiei. Atenție, așadar, pe cine și cu cât ajută sau pe ce vor să își cheltuiască banii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top