Connect with us
Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu - Balanță. Horoscopul săptămânii pentru zodia Balanță, făcut de astrologul Oana Hanganu.

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Balanță

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Balanță. În săptămâna 3-9 aprilie Balanţele reiau colaborări şi proiecte din trecut

Săptămâna 3-9 aprilie începe, pentru Balanţe, cu prezenţa Soarelui şi a planetei Uranus în „casa Parteneriatelor” şi cu intrarea planetei Venus în „casa Profesiei şi a Sănătăţii” din astrograma nativilor.

Această „combinaţie astrală” poate aduce schimbări la locul de muncă sau noi colaborări, dar pentru că planeta Venus (care le patronează, de altfel, pe Balanţe) este, acum în mişcare retrogradă, schimbările vor fi, în mare parte, legate de trecut. Astfel, Balanţele pot relua colaborarea cu persoane sau companii pentru care au mai lucrat cândva, se pot reorienta profesional, întorcându-se la domenii de activitate de care au fost interesate în trecut sau pot reface ori pot, în sfârşit, definitiva, proiecte personale care, până acum, au fost lăsate „în coadă de Peşte”.

Reluarea legăturii cu cineva din trecut este susţinută şi de tranzitul retrograd al planetei Saturn în zodia Săgetător şi în „casa Comunicării” din astrograma Balanţelor. În acelaşi timp, Saturn retrograd le ajută pe Balanţe să fie mai selective atuunci când îşi aleg partenerii de dialog şi să facă schimbările necesare în modul de a comunca şi relaţiona cu ceilalţi.

Dar Saturn influenţează acum şi „sectorul călătoriilor scurte” din astrograma Balanţelor, aşa că acestea ar putea fi „motivate” să plece la drum şi să viziteze locuri la care se gândesc de mult timp sau, pentru că în „casa Familiei” din astrograma lor este prezentă planeta Pluton, s-ar putea ca astrele să le ceară nativilor să îşi schimbe atitudinea faţă de familie, în sensul reluării legăturii cu rudele pe care nu le-au mai vizitat de multă vreme.

Ziua de 6 aprilie este una favorabilă călătoriilor şi Balanţele se pot revedea cu persoane dragi sau pot face demersuri oficiale pentru rezolvarea unor probleme cu care se confruntă cineva din familie.

În plan profesional, zilele de luni şi marţi pot veni cu veşti bune şi confirmarea unui succes mult aşteptat, iar mijlocul săptămânii este potrivit pentru consolidarea relaţiei pe care Balanţele o au cu colegii sau cu principalii colaboratori.

Şi, după o săptămână solicitantă, Balanţele vor prefera liniştea şi confortul de acasă, pentru a se odihni şi a avea grijă de sănătatea lor.

Cristalul-talismanal săptămânii pentru zodia Balanţă: citrinul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top