Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Pești

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Pești. În săptămâna 3-9 aprilie, Peştii caută iubirea cu orice preţ.

Peştii încep săptămâna cu intrarea planetei Iubirii în semnul lor zodiacal. Venus este acum în mers retrograd şi acest tranzit va dura până în ziua de 15 aprilie, dându-le nativilor răgaz pentru a-şi analiza viaţa sentimentală, pentru a conştientiza greşelile pe care le-au făcut şi pentru a renunţa la tendinţa de a da vina pe actualul sau pe fostul partener pentru problemele din cuplu.

Tranzitul retrograd al planetei Venus amplifică sensibilitatea, teama de singurătate,romantismul şi „foamea de iubire” şi, pănă la jumătatea lunii, mulţi nativi Peşti se vor implica în relaţii nemulţumitoare, în care nu vor fi cu adevărat iubiţi sau apreciaţi sau în relaţii fără viitor. Dar şi Peştii care au o relaţie stabilă şi „cu vechime” pot trece, în această perioadă, prin momente în care se pot lăsa duşi de val şi atraşi de tentaţii, mai ales dacă, acasă, au parte de „singurătate în doi”

Iar armonia se va restabili în „sectorul sentimental” al Peştilor după data de 15 aprilie, cu condiţia ca nativii să îşi fi învăţat lecţia şi să nu repete greşelile.

Revenind la săptămâna 3-9 aprilie, trebuie subliniată prezenţa planetei Uranus alături de Soare, în zodia Berbec şi în „casa Banilor” din astrograma Peştilor. Aceştia pot face rost de bani punându-şi în valoare creativitatea şi originalitatea, iar câştigurile, deşi însemnate,vor fi topite foarte rapid pentru că Peştii sunt mari cheltuitori, în special când trec prin momente de criză.

În prima parte asăptămânii, Peştii nu vor rezista tentaţiei de a cumpăra ceva pentru casă sau de a pregăti, deja, cadourile de Paşti pentru toate rudele, iar începând de miercuri, nativii vor cheltui destul de mulţi bani pentru partener şi copii. Dacă sunt singuri, Peştii se vor răsfăţa şi îşi vor cumpăra tot felul de obiecte frumoase şi scumpe, considerând că e mai bine să îşi umple sufletul de bucurie, chiar dacă pentru asta trebuie să îşi golească portofelul.

Cristalul-talismanal săptămânii pentru zodia Peşti: hematitul

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top