Connect with us
Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu - Scorpion

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Scorpion

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Scorpion. În săptămâna 3-9 aprilie banii Scorpionilor rezolvă problemele familiei.

Intrarea planetei Venus în zodia Peşti în data de 3 aprilie marchează începutul unei perioade de schimbări şi provocări pentru viaţa personală a Scorpionilor. Aflată în „mişcare retrogradă”, planeta Venus „răscoleşte” trecutul sentimental al Scorpionilor, scoţând la lumină secrete ale acestora sau oferindu-le nativilor ocazia de a primi informaţii privind viaţa sentimentală a partenerului.

În ambele cazuri, aceste informaţii pot viza trădări, minciuni, aventuri de durată sau de-o seară, informaţii care, sub impactulsuplimentar al justiţiarului Jupiter din „zodia Parteneriatelor şiMariajului” pot duce la conflicte şi despărţiri.

Jupiter este, la rândul lui, retrograd, în zodia Balanţei şi ne cere tuturor să ne rezolvăm problemele pe care le avem cu partenerii, indiferent dacă este vorba de parteneri sentimentali sau de afaceri. În cazul Scorpionilor, vizată este relaţia de cuplu, care îşi poate regăsi armonia şi echilibrul abia după data de 15 aprilie, când planeta Iubirii va reveni la mersul direct.

Această săptămână este marcată şi de tranzitul retrograd al planetei Saturn în zodia Săgetător, care începe în data de 5 aprilie şi, timp de câteva luni, va afecta „sectorul Financiar” din astrograma Scorpionilor. Asta înseamnă că, deşi nu vor fi lipsiţi de noroc şi vor„atrage” banii, Scorpionii vor fi nevoiţi să îi cheltuie mai puţin pe lucruri personale, şi mai mult pentru cei faţă de care sunt responsabili.

Unii Scorpioni vor cheltui mai mulţi bani pentru copiii lor (de exemplu le vor plăti diferite cursuri sau le vorcumpăra bilete de vacanţă), alţii vor achita tratamentele pe carele urmează părinţii lor sau vor contribui financiar la renovarea ori amenajarea casei părinteşti.

Cheltuieli suplimentare vor face şi Scorpionii care au afaceri pentru că se vor simţi mai responsabili faţă de angajaţii lor şi le vor mări salariile, le vor acorda prime de vacanţă sau alte beneficii. La fel vor proceda şi şefii născuţi în zodia Scorpion.

În ceea ce priveşte cariera, astrele sunt de partea nativilor Scorpion: Soarele şi planeta Uranus sunt în „Casa profesiei”, iar planeta Afacerilor, Mercur, în „casa Parteneriatelor” din astrograma lor.

Cristalul-talisman al săptămânii pentru zodia Scorpion: malachitul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top