Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Fecioară– Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Fecioară

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Fecioară. Fecioarele visează la iubirea ideală, dar problemele financiare sau chestiunile casnice distrug romantismul și armonia.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Fecioară anunță călătorii peste hotare sau un interes sporit pentru perfecționare profesională și studiu, dar și pentru restabilirea armoniei la locul de muncă sau în cuplu.

Relația de cuplu va fi, de altfel, prioritatea nativilor în primele două zile ale săptămânii, când există și tentația de a exagera cu așteptările, visarea și iluziile, iar trezirea la realitate poate fi nu tocmai plăcută.

Ziua de luni, 30 octombrie, va fi încurajatoare pentru Fecioarele care s-au îndrăgostit de curând și care vor primi dovezi de iubire. Dar ziua va fi și riscantă pentru cele care își vor face iluzii prea curând.

Marți, 31 octombrie, va fi, din nou, o zi a declarațiilor de iubire pentru relațiile aflate „la început de drum”, dar va fi și o zi tensionată pentru relațiile „cu vechime”, în care problemele casnice distrug farmecul și romantismul.

Problemele financiare pot afecta relația de cuplu și colaborările profesionale în ziua de 1 noiembrie, pentru ca a doua zi, Fecioarele să achite taxe ori facturi restante.

Ziua de 2 noiembrie poate aduce tensiuni și nemulțumiri și în intimitatea cuplurilor. În cazul Fecioarelor proaspăt îndrăgostite, ziua poate veni cu refuzuri, amânări sau dezamăgiri care îi vor bulversa pe nativi și le vor îndrepta atenția către alte persoane.

Vineri, 3 noiembrie, comunicarea poate reface armonia în cuplu, dar asta nu rezolvă, pe termen lung, situația, dacă problemele reale sunt ignorate, momentan.

Sâmbătă, 4 noiembrie, va fi Lună Plină în zodia Taur și în casa Străinătății din astrograma Fecioarelor. Acestea pot pleca într-o călătorie sau pot stabili detaliile importante pentru vacanța de iarnă ori se pot întoarce „la școală” pentru a învăța o limbă străină sau pentru un curs ori pentru un program de perfecționare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top