Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Gemeni– Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Gemeni

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Gemeni. Gemenii pot avea probleme în cuplu din cauza trecutului. În carieră, își doresc o schimbare majoră.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Gemeni anunță posibile tensiuni din cauza unor secrete care vor ieși la lumină sau din cauza unor frustrări și nemulțumiri acumulate în timp.

Acestea pot afecta relația de cuplu sau colaborările profesionale și le vor cere Gemenilor tact și maturitate pentru gestionarea situației.

Luni, 30 octombrie, Gemenii care își doresc schimbări majore în carieră se vor orienta spre domnii noi de activitate, dar ar trebui să își calculeze fiecare pas cu multă atenție.

Marți, 31 octombrie, Gemenii se pot îndrăgosti de o persoană întâlnită la un eveniment profesional, dar s-ar putea ca interesul să nu fie reciproc.

Miercuri, 1 noiembrie, nativii se vor simți ca între ciocan și nicovală și vor reuși, cu greu, să amelioreze tensiunile dintre prieteni și partenerul de viață.

Joi, 2 noiembrie, s-ar putea ca Gemenii să afle că au prieteni falși sau că, la job, un coleg (sau un șef) își asumă meritele pentru succesul unui proiect de care ei au fost responsabili.

Vineri, 3 noiembrie, poate fi o zi decisivă pentru relațiile cu probleme. Astrele le cer Gemenilor să dea dovadă de sensibilitate, empatie și responsabilitate și să își exprime sentimentele față de partener.

Sâmbătă, 4 noiembrie, va fi Lună Plină în zodia Taur și în casa Trecutului și a Secretelor din astrograma Gemenilor.

Aceștia se pot confrunta cu probleme în cuplu din cauza unor secrete care vor ieși la iveală din imprudența nativilor sau cu „ajutorul” unor „prieteni”.

Duminică, 5 noiembrie, planeta Mercur va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până la data de 11 ianuarie.

Pentru Gemeni, începe o perioadă foarte solicitantă, în care vor pune la cale noi afaceri și colaborări.  În cuplu, dar și în relațiile profesionale comunicarea va fi esențială, iar Gemenii ar trebui să profite de conjunctura favorabilă care va dura până la începutul lui decembrie. Atunci, Mercur va intra în mers retrograd și va da peste cap multe relații și afaceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top