Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Rac– Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Rac

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Rac. Racii renunță la prietenii care vor să profite de bunătatea lor sau care influențează în mod negativ relația de cuplu.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Rac anunță schimbări în cercul de prieteni și cheltuieli excesive de dragul partenerului.

Luni, 30 octombrie, sensibilitatea Racilor îi va determina pe aceștia să se implice în problemele altora, iar marți, persoana iubită și copiii se vor bucura de toată atenția nativilor. Racii sunt fericiți atunci când îi răsfață pe cei dragi, dar  ar trebui să fie mai chibzuiți pentru a nu afecta prea mult bugetul personal.

Miercuri, 1 noiembrie, s-ar putea ca Racii să aibă de ales între carieră și familie sau să primească o ofertă care să implice și mutarea într-o altă localitate ori modificarea rutinei zilnice a familiei.

Joi, 2 noiembrie, s-ar putea Racii să fie criticați de partener că nu petrec destul timp cu familia sau, în cazul celor unor parteneriate de afaceri, să apară tot felul de nemulțumiri și reproșuri reciproce.

Vineri, 3 noiembrie, pot izbucni tensiuni și între prietenii nativilor și persoana iubită, dar armonia se va reface în cuplurile în care Racii „apelează” la gesturi și declarații romantice.

Sâmbătă, 4 noiembrie, va fi Lună Plină în zodia Taur și, pentru Raci, va aduce schimbări în cercul de prieteni.

Mulți nativi vor renunța la prietenii care i-au dezamăgit, la cei care vor să profite de bunătatea lor sau la prietenii care le critică mereu partenerul și influențează în mod negativ relația de cuplu.

Duminică, 5 noiembrie, planeta Mercur va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până la data de 11 ianuarie 2018.

Mercur este planeta Comunicării și Călătoriilor, iar prezența sa în sectorul Profesiei îi va ajuta pe Raci în relația cu șefii și colegii, dar și în demararea unor proiecte personale și în călătorii.

De altfel, mulți nativi Rac vor călători mult, în interes profesional,  sau vor avea de onorat multe invitații în această perioadă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top