Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Săgetător

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Săgetător. Săgetătorii vor avea o agendă încărcată și vor trebui să se „împartă” între obligațiile de familie și cele profesionale.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Săgetător anunță schimbări la actualul loc de muncă, un job nou sau o afacere pe cont propriu, dar și revenirea unor persoane din trecut.

Luni, 30 octombrie, Săgetătorii vor avea de rezolvat probleme ce țin de administrarea locuinței, iar dacă vor face anumite plăți în acest sens, e bine să păstreze cu grijă chitanțele pentru că e posibil ca, ulterior, să aibă nevoie de ele.

Marți 31 octombrie, s-ar putea ca părinții sau alte rude foarte apropiate să aibă nevoie de ajutorul nativilor și aceștia vor fi nevoiți să se „împartă” între obligațiile de la serviciu și cele de familie.

Miercuri, 1 noiembrie, Săgetătorii vor avea de onorat o invitație la un eveniment cu caracter profesional, dar, în același timp, ar trebui să fie prezenți și la un eveniment important pentru copii sau pentru persoana iubită.

Joi, 2 noiembrie, bugetul personal al Săgetătorilor va face față cu greu unor cheltuieli necesare pentru cei mici sau pentru un proiect personal care le va permite nativilor să își pună în valoare creativitatea.

Vineri, 3 noiembrie, Săgetătorii vor avea motive de nemulțumire la locul de muncă și mulți dintre ei se vor gândi la o schimbare în carieră.

Sâmbătă, 4 noiembrie, va fi Lună Plină în zodia Taur și în casa Profesiei din astrograma Săgetătorilor. Aceștia vor avea tot weekend-ul la dispoziție pentru a-și analiza situația profesională și pentru a lua decizii majore.

Mulți dintre Săgetători vor opta pentru afaceri pe cont propriu, mai ales că duminică, 5 noiembrie, planeta Mercur va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până la 11 ianuarie 2018.

Iar Mercur este planeta Comunicării, Afacerilor și Călătoriilor. Astfel, până în decembrie, Săgetătorii își vor putea pune planurile în aplicare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top