Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie –1 aprilie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Vărsător

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Vărsător. Vărsătorii trebuie să fie discreți la serviciu și să nu vorbească prea mult despre planurile sau activitatea lor.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Vărsător anunță schimbări în familie sau mutarea într-o casă nouă, dar și noi prieteni sau un nou cerc profesional.

În primele zile ale săptămânii, Vărsătorii vor acorda o atenție sporită carierei și vor avea toate șansele să se bucure de succes și de câștiguri suplimentare.

Ziua de marți, 31 octombrie, poate aduce, însă și probleme din cauza prietenilor sau a colegilor care știu prea multe despre planurile Vărsătorilor. De aceea, li se recomandă să fie mai discreți.

Miercuri, 1 noiembrie, discreția și atenția sunt absolut necesare mai ales în cazul nativilor care lucrează la proiecte ce presupun editarea sau traducerea de documente sau organizarea unor evenimente speciale.

Joi, 2 noiembrie, poate fi o zi dificilă pentru Vărsătorii care trebuie să corecteze niște acte sau să rezolve, foarte rapid, restanțele unor colegi sau parteneri de afaceri.

Vineri, 3 noiembrie, Vărsătorii vor lua parte la un eveniment profesional, dar își vor face timp și pentru casă și chestiuni administrative

Sâmbătă, 4 noiembrie, va fi Lună Plină în zodia Taur și în casa Familiei din astrograma Vărsătorilor.

Pentru mulți Vărsători, această Lună Plină va aduce vești bune legate de succesul cuiva din familie sau legate de căsătoria cuiva drag, iar pentru alții, soluții pentru probleme legate se casă ori de o moștenire sau decizia de schimbare a domiciliului.

Pentru nativii care au o relație stabilă, Luna Plină din 4 noiembrie poate aduce și decizia de a se așeza la casa lor.

Săptămâna se va încheia cu intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător, în seara zilei de 5 noiembrie. Mercur va rămâne în Săgetător până la 11 ianuarie 2018 și va „ activa” sectorul Prietenilor din astrograma Vărsătorilor.

Aceștia își vor face noi prieteni și își vor extinde rețeaua profesională, vor călători împreună cu prietenii și vor lua parte la numeroase evenimente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top