Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii au probleme din cauza unor discuții aprinse cu colegii. Se gândesc chiar să își caute alt job. Să nu se grăbească!

Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Berbec este concentrat pe relațiile nativilor cu familia și pe schimbările necesare în profesie.

Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, intră în zodia Rac și în sectorul Familiei din astrograma Berbecilor, unde va rămâne până în 26 august.

Venus în Rac va îmbunătăți relația Berbecilor cu familia și îi va îndemna să se implice mai mult în tot ceea ce este legat de administrarea casei și căminului.

Marți, 1 august, Berbecii care au de rezolvat probleme juridice sau de susținut examene se vor bucura de susținerea astrelor.

Miercuri, 2 august, Berbecii pot avea probleme la serviciu, fie din cauza unor documente incorect redactate, fie din cauza unor discuții „aprinse” cu unii colegi, care se vor plânge, ulterior, șefilor.

Berbecii vor ajunge nervoși, acasă, dar ar fi bine să lase „la ușă” problemele de serviciu, pentru a nu se certa și cu familia.

Joi, 3 august, va fi, pentru Berbeci, o zi specială, pentru că planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd chiar în zodia lor, iar acest tranzit se va încheia în data de 2 ianuarie 2018.

Uranus  ‘retrograd”  va provoca tot felul de evenimente care îi vor obliga pe Berbeci să ia atitudine, să (re)acționeze și să facă schimbări pe care, până atunci, le evitau.

Vineri, 4 august, Berbecii vor primi vești neașteptate sau o vizită de la cineva din străinătate.

Sâmbătă, 5 august, relația de cuplu poate avea de suferit dacă nativii își iau de lucru acasă ori refuză să iasă în oraș cu familia, pe motiv că sunt prea stressați sau obosiți.

Duminică, 6 august, Berbecii se vor gandi să renunțe la job pentru că nu mai sunt mulțumiți de colegi, de șefi, de salariu, de statutul pe care îl au în companie sau de lipsa de perspective.

O discuție cu un bun prieten îi poate ajuta să nu ia decizii pripite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top