Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Capricorn - Oana Hanganu. Previziunile astrologului pentru cei din zodia Capricorn.

Știri

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii se bucură de armonie în cuplu, iar cei singuri își pot găsi jumătatea. Planeta Iubirii e de partea lor.

Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Capricorn anunță armonie în cuplu și în relațiile de afaceri sau de muncă.

Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Rac și în casa Parteneriatelor din astrograma Capricornilor, unde va sta până n 26 august.

Pentru Capricorni, urmează o perioadă în care vor avea parte de armonie în relația de cuplu sau în care își pot întâlni jumătatea.

Armonia va domina și relațiile de afaceri sau relațiile cu colegii, iar proiectele în care creativitatea este pusă în valoare vor avea mare succes.

Marți, 1 august, Luna va intra în zodia Săgetător și îi va ajuta pe Săgetători să clarifice eventuale probleme din cuplu sau de la locul de muncă.

Miercuri, 2 august, Capricornii pot primi bani pentru o colaborare din trecut sau pot găsi sponsori pentru o afacere amânată din motive financiare.

Joi, 3 august, planeta Uranus își începe tranzitul retrograd în zodia Berbec și în sectorul Familiei și Casei din astrograma Capricornilor.

Astfel, urmează o perioadă în care Capricornii pot decide, brusc, să se căsătorească ori să își schimbe locuința.

Vineri, 4 august, Luna va intra chiar în semnul Capricornilor, unde se află și planeta Transformărilor,  Pluton, acum, retrograd.

În zilele de vineri și sâmbătă, Luna și Pluton îi vor ajuta pe Capricorni să ia decizii importante legate de viața lor de familie și de cămin, cumpărarea unei case, fiind una dintre principalele teme de discuție.

Duminică, 5 august, odată cu intrarea Lunii în zodia Vărsător și în sectorul Banilor din astrograma lor, Capricornii se vor concentra pe găsirea resurselor necesare pentru planurile discutate anterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top