Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii trebuie să respecte ierarhia chiar dacă sunt prieteni cu șefii. Altfel, pot avea surprize neplăcute!

Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Gemeni începe cu vești bune în plan financiar.

Luni, 31 iulie, planeta Venus intră în semnul Racului și în casa Banilor din astrograma Gemenilor, unde va rămâne până în ziua de 26 august.

Venus în Rac îi va ajuta pe Gemeni să își sporească veniturile, dar va amplifica și tendința acestora de a cheltui, astfel că nativilor le va fi greu să facă economii, dacă și-au planificat așa ceva.

Chiar marți, 1 august, Gemenii vor cheltui foarte mult, mai ales dacă vor merge la cumpărături împreună cu copiii.

Miercuri, 2 august, este o zi foare bună pentru rezolvarea unor probleme legate de familie sau de casă, dar nu și pentru luarea unor decizii legate de carieră.

Joi, 3 august, planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd în zodia Berbec, readucând în viața Gemenilor prieteni din trecut sau motivându-i să își schimbe obiectivele majore în viață.

Vineri, 4 august, Gemenii pot avea succes la serviciu doar dacă se concentrează pe sarcinile primite și sunt punctuali, chiar dacă relația lor cu șeful sau patronul este una de prietenie sau rudenie.

Nativii care nu se conformează regulilor și nu respectă ierarhia la locul de muncă pot avea surprize neplăcute.

În weekend, Gemenii pot avea o aventură care nu va rămâne fără urmări. Dacă sunt singuri, s-ar putea să se îndrăgostească, iar dacă au o relație, vor tulbura viața de cuplu.

Poate că ar fi mai bine să reziste ispitei. Dar… ușor de zis, greu de făcut…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top