Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Rac- Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Rac- Oana Hanganu. Racii vor să își viziteze părinții și  insistă ca partenerul să îi însoțească. Dacă sunt refuzați, ‘vor tuna și fulgera”.

Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Rac anunță schimbări în plan sentimental.

Chiar luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, intră în zodia Rac, unde va rămâne până în ziua de 26 august.

Racii singuri vor atrage în viața lor Iubirea, în timp ce nativii care au o relație, vor deveni mai romantici și mai sensibili.

În același timp, Racii vor fi mai atenți la nevoile părinților și mai atașați de familie.

Marți, 1 august, Racii vor simți ajutorul planetei Jupiter și la serviciu: colegii se vor oferi să îi ajute, iar șefii vor fi mai înțelegători decât de obicei.

Miercuri, 2 august, Racii ar putea obține o mărire de salariu sau un job mai bun, cu condiția să facă demersurile necesare în prima parte a zilei.

Joi, 3 august, planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd în zodia Berbec și în sectorul Carierei din astrograma Racilor.

Pentru Raci, tranzitul retrograd al planetei Uranus (care se va încheia în ianuarie 2018) poate să aducă o reorientare profesională.

Vineri, 4 august, discuția cu un fost coleg care are, acum, o afacere prosperă sau un job foarte bun îi va pune pe gânduri pe Raci.

În mintea lor va încolți gândul unei schimbări în plan profesional, dar, deocamdată, nu vor urma și acțiuni concrete în acest sens.

Sâmbătă, 5 august, Racii vor dori cu orice preț să își viziteze părinții și vor insista ca parteneru/partenera de viață să îi însoțească. Dacă vor fi refuzați, ‘vor tuna și fulgera”…

Duminică, 6 august,  Racii vor reveni la sentimente mai bune și vor dori să își demonstreze sentimentele.

Iar dacă vor renunța la gelozie și reproșuri mai mult sau mai puțin voalate, armonia în cuplu se va reface fără probleme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top