Connect with us
Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu - Scorpion

Știri

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Scorpion

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Scorpion. Scorpionii au parte de o aventură. Cei care au relații solide și stabile, dau dovadă de discreție privind viața lor sentimentală.

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie pentru zodia Scorpion anunță schimbări esențiale în viața nativilor.

Luni, 9 octombrie, Scorpionii își vor apăra foarte bine interesele financiare, mai ales dacă au de recuperat bani sau dacă se judecă, în instanță, pentru un bun.

Marți, 10 octombrie, Jupiter, planeta care aduce marele noroc, va ajunge în Scorpion, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Pentru nativii Scorpion, începe o perioadă de mari transformări, dar, în această săptămână, ei trebuie să clarifice și să rezolve probleme din trecut, legate se carieră, sănătate sau relații sentimentale.

Miercuri, 11 octombrie, Scorpionii pot primi vești importante legate de sănătate, iar joi, pot lua legătura cu cineva drag din străinătate sau pot pleca într-o călătorie împreună cu persoana iubită.

Vineri, 13 octombrie, Luna va ajunge în zodia Leu și va îndrepta atenția Scorpionilor spre carieră. Totuși, ziua nu este potrivită pentru luarea unor decizii majore!

În weekend, planeta Venus va intra în Balanță, unde va rămâne până în noiembrie și va activa casa Secretelor din astrograma Scorpionilor.

Pentru unii Scorpioni, Venus în casa Secretelor poate însemna o scurtă aventură, iar pentru alții, implicarea într-o relație de iubire secretă.

Pentru cei mai mulți, acest tranzit va însemna un plus de discreție în ceea ce privește viața sentimentală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top