Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Berbec. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru zodia Berbec.

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 10-16 aprilie 2017 Berbec

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 10-16 aprilie 2017 Berbec. În această săptămână Berbecii se conving că, de multe ori, „Tot răul e spre bine”.

Pentru zodia Berbec, cele mai importante evenimente ale săptămânii sunt intrarea planetei Mercur în mișcare retrogradă în data de 10 aprilie , în „casa Banilor” și Luna Plină din data de 12 aprilie, în „sectorul Parteneriatelor” din astrograma lor.

Mercur retrograd îi îndeamnă pe Berbeci să fie mai chibzuiți și să nu mai arunce banii pe orice , în timp ce Luna Plină, în „conjuncție” cu Jupiter retrograd, le aduce noroc în afaceri și în iubire.

Dar asta nu înseamnă că Berbecii sunt scutiți de surprize de tot felul, „vinovată” de acestea fiind opoziția dintre planeta Uranus (aflată în zodia Berbec) și Jupiter (din Balanță).

Unii Berbeci  primesc vești deloc plăcute de la colegi care, brusc, nu mai vor să îi ajute să ducă la bun sfârșit un proiect sau de la parteneri de afaceri care cer, pe neașteptate, modificarea unui contract pe care erau gata să îl semneze.

Și în cuplu surprizele se țin lanț, mai ales că Venus, planeta Iubirii este în mișcare retrogradă până în 15 aprilie, în zodia Pești și în „casa trecutului” din astrograma Berbecilor,  readucând  în dicuție tensiuni, frustrări și reproșuri mai vechi.

Berbecii reușesc să se mobilizeze în această săptămână

Dar, așa cum spuneam, parteneriatele sunt sprijinite, în cazul Berbecilor, de planeta Jupiter care aduce soluții în favoarea lor.

De exemplu, Berbecii „lăsați baltă” de colegi se mobilizează, definitivează singuri proiectele de care răspund și sunt promovați sau premiați. Sau atunci când renegociază un contract , Berbecii reușesc să își apere interesele atât de bine încât obțin clauze mai avantajoase decât obținuseră inițial.

Iar în cuplu, nativii au ocazia să afle ce simte și ce crede cu adevărat persoana iubită.

Astfel, Berbecii înțeleg adevărul zicalei potrivit căreia, de multe ori, „Tot răul e spre bine”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top