Connect with us
Horoscop sentimental februarie 2021. Zodiile cu șanse mari să se căsătorească

Horoscop

Horoscop sentimental februarie 2021. Zodiile cu șanse mari să se căsătorească

Horoscop sentimental februarie 2021. Care sunt zodiile cu șanse mari să se căsătorească în a doua lună a anului. Ce le rezervă astrele celor 12 zodii. Pentru cine bat clopotele în luna februarie și cine are probleme în cuplu, aflați în cele ce urmează.

Horoscop sentimental Februarie 2021

Luna februarie vine în forță și este menită să rezolve multe dintre problemele rămase restante în 2020. Cei care au amânat nunta din motive obiective au acum șansa să organizeze marele eveniment. Întâmplător sau nu, luna februarie vine la pachet cu două mari sărbători dedicate îndrăgostiților. Este vorba despre 14, respectiv 24 Februarie, când se sărbătorește Valentine s Day, respectiv Dragobetele.

Zodiile care au șanse mari să se căsătorească în Februarie 2021 sunt: Balanțele, Leii și Săgetătorii. Pentru acești nativi, a doua lună din an vine cu energia și contextul favorabile pentru marele eveniment din viața lor. Cu sau fără tradiționala petrecere de după, căsătoria va avea loc pentru balanțele, leii și săgetătorii care se află într-o relație stabilă, sunt fericiți și pregătiți să treacă la următorul nivel.

Balanțele au avut un 2020 greu, anevoios, cu probleme care s-au reflectat, mai mult sau mai puțin și în viața sentimentală. Nu și-au dorit asta, dar au ajuns la discuții contradictorii pe subiecte neînsemnate, dar care au creat adevărate tensiuni. Cu calm și toleranță au reușit să depășească tot, iar cei care oricum se gândeau la căsătorie, au șansa acum să materializeze planul.

Leii se căsătoresc în Februarie 2021

Despre nativii zodiei Leu se poate spune că sunt norocoșii anului 2021. Sentimental și financiar se vor simți cu adevărat împliniți. Tocmai de aceea, nativii care anul trecut au spus DA în fața ofițerului de stare civilă, se simt nerăbdători să meargă în fața altarului. Între cele două mari evenimente nu a fost totul roz, dar asta numai din cauza unor orgolii pe care Leii se chinuie să și le reprime.

Horoscop februarie 2021 – previziuni complete pentru toate zodiile

Săgetătorii prind trenul dragostei în luna Februarie 2021. Au așteptat, s-au chinuit, s-au rugat, au fost dezamăgiți, au iubit iar..și acum sunt șanse mari să fie pe viață. Deși au un spirit aventurier, dintr-un anumit punct, acești nativi simt nevoia de stabilitate. Din fericire pentru ei, vor avea parte de asta, mai mult ca oricând, în 2021. Unii dintre ei sunt pregătiți chiar pentru un bebeluș, pe principiul – de ce să mai pierdem timpul?

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top