Connect with us
Horoscop Neti Sandu 19 martie 2018. O zodie își schimbă locul de muncă astăzi

Horoscop

Horoscop special Neti Sandu 8 martie 2018. O zodie trăiește clipe fantastice

Horoscop 8 martie 2018, prezentat de Neti Sandu. O s-avem o stare bună, un moral ridicat, o să dăm cu toţii dovada de generozitate, putem face gesturi mici, dar din suflet şi o să-i luăm prin surprindere pe cei dragi cu o floare, o invitaţie la masă, la plimbare.

Citește horoscopul complet pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC: Vi se pot întâmpla acele lucruri la care aţi visat de multă vreme şi o să gestionaţi frumos fiecare situaţie, să vă faceţi un alt rost.

Apar noutăţi incitante, poate e o nouă dragoste la orizont pentru cei în căutarea fericirii şi o să bată un vânt al schimbării pe mai multe planuri.

TAUR: Relaţia de cuplu promite să fie mai armonioasă şi dacă n-aveţi pe nimeni, o să-ntâlniţi pe cineva, e an bun pentru parteneriat.

Puteţi semna un contract care să vă asigure un venit constant, să vă fie mai uşor cu ratele şi cu facturile, să faceţi şi altceva cu banii, să vă duceţi în concediu cu ai voştri.

GEMENI: O să aveţi prilejul să ieşiţi la socializare, să vă faceţi şi alţi prieteni, şi chiar relaţii profesionale, poate nimeriţi nişte sponsori.

Vi se dă ceva nou de lucru, se poate să fie şi o colaborare, care-o să vă consume timpul liber, dar n-o să ziceţi nu, pentru c-aveţi nevoie de bani să plecaţi în weekend-uri pe undeva.

Horoscop Neti Sandu 8 martie 2018

RAC: O problemă de sănătate se poate rezolva şi să daţi randament şi mai bun la slujbă, să vă puteţi ocupa şi de casă şi de ai voştri.

Se poate să luaţi o decizie referitoare la sfera profesională şi să puneţi în balanţă toate avantajele şi dezavantajele să vedeţi dacă aveţi curaj să vă duceţi la alt serviciu.

LEU: Cineva căruia i-oți fi dus dorul are ceva să vă comunice, poate s-a decis să împartă bune şi rele cu voi, să locuiţi împreună.

Sunteţi mai creativi, poate începeţi un proiect care să vă pună într-o altă lumină să urmeze o promovare cât de curând, c-a sosit şi timpul vostru, să vă reinventaţi.

FECIOARĂ: Poate se anunţă cineva în vizită peste weekend, dacă nu aţi aranjat, deja, o plecare în excursie, la un team building.

Poate faceţi nişte modificări în locuinţă, mai construiţi, ceva, reutilați interiorul, o să scoateţi din banii strânşi să vă puneţi casa la punct, să fie alt confort.

BALANŢĂ: O să vă fie uşor să colaboraţi cu anturajul colegial, să puneţi pe roate o activitate din care să aveţi cu toţii de câştigat.

O să vă deplasaţi cu uşurinţă ca să le daţi de capăt atât problemelor de serviciu, cât şi celor personale, să lichidaţi toate restanțele, să vă apucaţi de lucruri noi.

Horoscop Neti Sandu 8 martie 2018

SCORPION: Poate vă faceţi curaj să le cereţi datornicilor banii pe care i-aţi împrumutat atunci când au avut cea mai mare nevoie de ei şi nimeni nu-i ajutase.

Se pare c-or să se adune banii în cont, poate vi se măreşte salariul său vin ceva bani din urmă, c-aţi lucrat peste program, pot fi nişte beneficii.

CITEȘTE MAI DEPARTE HOROSCOPUL PENTRU ZODIA TA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top