Connect with us
Horoscop special pentru Sfântul Andrei. Acești nativi trebuie să evite scandalurile - Zodia care de astăzi începe o nouă viață

Horoscop

Horoscop special pentru Sfântul Andrei. Acești nativi trebuie să evite scandalurile – Zodia care de astăzi începe o nouă viață

Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte cu ocazia sărbătorii de Sfântul Andrei. Taurii trebuie să-și gestioneze reacțiile

Horoscop 30 noiembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se pare că sunteți nemulțumit din cauză că trebuie să amânați o călătorie în interes profesional. Această amânare este de fapt în avantajul dumneavoastră, pentru că astăzi nu sunt recomandate călătoriile lungi. În a doua parte a zilei aveți ocazia să puneți la cale o colaborare pe termen lung. Sunt șanse să obțineți beneficii materiale importante.

Horoscop 30 noiembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Reacțiile tale pot destabiliza multe relații și situații bune în care ești implicat. Ești plin de energie, însă fii prudent vizavi de gestionarea ei. O dietă echilibrată, potrivită consitutiei tale, compania semenilor dragi și de încredere, odihnă și plimbările în aer liber îți pot liniști sufletul și calma mentalul. Unii chiar îți stau alături sincer și te sprijină necondiționat în demersurile tale personale și profesionale.

Horoscop 30 noiembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este posibil să-ți modifici planurile personale și profesionale în urmă discuției cu un prieten important. Ești tentat să te bazezi numai pe spusele altora și pe experiențele lor de viață și activitate. Discerne atent lucrurile și filtrează mental tot ce ți se spune. Până la urmă tu ești acela care trebuie să decidă pentru viitorul tău.

Leii sunt atrași de studii și călătorii

Horoscop 30 noiembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Îți va crește faima. Cineva din anturajul profesional te poate propune pentru o funcție de conducere sau îți poate oferi responsabilități noi, în urmă competențelor tale deosebite demonstrate, până acum, în câmpul muncii. Totuși, nu te culca pe laurii victoriei și rezolva-ți îndatoririle profesionale cum știi tu mai bine. Evita suprasolicitarea mentală și obișnuiește-te să spui nu din când în când!

Horoscop 30 noiembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Esti atras de studii și călătorii. Pe de o parte poți asimila ușor informații, poți participa la cursuri sau poți face un schimb de idei deosebite cu oameni valoroși, de bună calitate. Ascultă și opiniile altora! Vei fi surprins câte lucruri noi vei afla. Însă pe de altă parte există riscul să te suprasoliciți mental și să obosești. Relaxează-te și admira natura și vietățile ei.

Citește și Program bănci 30 noiembrie – 1 decembrie 2017

Horoscop 30 noiembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sunt posibile câștiguri de la și prin alții. Însă va trebui să plătești facturi, taxe sau alte datorii restante. Ai încredere că te vei descurcă cu toate, însă alege mai întâi achitarea priorităților. Partenerul de viață sau o rudă dragă ar putea apela la sprijinul tău material. Fii înțelegător și oferă din preaplinul tău din tot sufletul. La momentul potrivit ți se vor răsplăti toate inzecit.

Săgetătorii au nevoie de mai multă afecțiune

Horoscop 30 noiembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Sunt posibile surprize deosebite atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relația cu partenerii profesionali. Ai tendința de a respinge tot ce vine din partea celorlalți. Tu ești cel care poate gestiona corespunzător aceste relații, astfel că fii prudent și evita critică excesivă și gesturile care-i pot îndepărta pe ceilalți de ține. Riscul de a destramă relații și situații bune este mare și iremediabil.

Horoscop 30 noiembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Se conturează activități de rutină, însă ar fi bine să le rezolvi pe cele prioritare. Sănătatea este vulnerabilă și chiar ai nevoie de odihnă, relaxare și compania semenilor dragi. Lasă grijile deoparte și îndreaptă-ți atenția spre propria ta ființă. În umbra decorului cotidian există provocări, hibe ce-și așteaptă rândul să iasă la iveală. Protejează-ți sănătatea, relațiile și situațiile în care ești implicat.

Horoscop 30 noiembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ai dori mai multă afecțiune și atenție din partea persoanei iubite sau a copiilor. Însă este posibil că lucrurile să iasă taman pe dos. Respectă-te mai mult, iubește-te mai întâi tu pe ține și apoi vei observă că fără să depui eforturi, cei dragi vor veni spre ține cu brațele deschise. Lasă-i în pace pe ceilalți să-și alcătuiască programul cum doresc.

Capricornii trebuie să evite scandalurile

Horoscop 30 noiembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Familia și spațiul locativ reprezintă subiectele principale. Dezbaterile cu membrii familiei pot fi zgomotoase, fiind ceva mai dificil să se ajungă la un consens acceptat de toată lumea. Fii prudent și nu da curs conflictelor acum în pragul sărbătorilor de iarnă. Ai spor la curatenii, reparații și la pregătirea casei și camarii pentru iarnă. Adună-i pe cei dragi la o masă festivă și povestește cu haz.

Horoscop 30 noiembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai putea planifica o excursie cu prietenii apropiați, o vizită la rude sau ai putea invita la tine acasă persoane dragi. Sunt favorizate discuțiile importante, schimbul de informații și deciziile cu implicații pe termen lung. Totuși evită să-ți divulgi punctele sensibile ale vieții. Unii abia așteptă să profite de pe urmă vulnerabilităților tale. Studiul și procesele de învățare reprezintă alte aspecte de luat în calcul.

Horoscop 30 noiembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Se întrezăresc câștiguri dintr-o activitate profesională desfășurată într-un cadru oficial. Însă, pe neașteptate apar cheltuieli necesare achitării unor datorii restante sau pentru nevoile partenerului de viață. Chiar și unele rude sau colegii de muncă pot apela la ajutorul tău financiar. Fluctuațiile bugetului disponibil pentru nevoile tale personale îți poate crea neplăceri serioase. Ai răbdare și încredere că te vei descurca cu toate!

Citește și Horoscop 30 noiembrie 2017. Berbecii nu se pot detașa de un eveniment din trecut

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top