Connect with us
Horoscop țigănesc anul 2018 - Zodiile care vor avea un an „şucar”

Horoscop

Horoscop țigănesc anul 2018 – Zodiile care vor avea un an „şucar”

Anul 2018 va fi unul plin de surprize pentru majoritatea semnelor zodiacale. Află care sunt previziunile generale ale zodiacului țigănesc.

Horoscop țigănesc pentru anul 2018, zodie cu zodie

PUMNAL – BERBEC: Va fi un an în care vei descoperi lucruri incredibile despre cei din jur. Vei face curățenie definitivă în lista ta de prieteni, însă nu e motiv de panică. Vor veni oameni noi în viața ta, oameni alături de care vei realiza lucruri frumoase.

COROANA – TAUR: Anul 2018 începe în forță, dar se poate termina prost. Trebuie să fii extrem de atent tot anul la tranzacții, fișe de lucru, tot ce ține de hârtii. Cu iubirea vei sta bine. E posibil să te căsătorești la vară.

SFEȘNIC – GEMENI: Dacă 2017 nu a excelat la capitolul amoros, 2018 va fi complet diferit. Vei trăi o poveste de dragoste ca în filme.

ROATA – RAC: Ai de făcut o serie de alegeri în primele luni ale noului an. Trebuie să te gândești serios la traiectoria ta profesională. Multe dintre deciziile pe care le ai de luat te au în vizor direct, dar îi poate afecta și pe cei din jur.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care isi cunosc sufletul pereche si devin parinti in 2018. Este anul lor

STEA – LEU: Dacă ești născut sub semnul Stelei, ai parte de un an formidabil. Motive de îngrijorare pot apărea doar în prima parte a anului, când buzunarul tău va fi ultrasolicitat.

CLOPOT – FECIOARĂ: Nu aduce anul ce aduce luna septembrie pentru tine! Va fi o lună magică, o lună în care ți se vor îndeplini o serie de vise. Până în toamna lui 2018 va trebui să tragi tare din toate părțile.

MONEDĂ – BALANȚĂ: Bate fierul cât e cald! Cam asta va fi deviza după care te vei organiza în noul an. Trebuie să ai în vedere o serie de factori motivaționali care apar din senin.

CUȚIT – SCORPION: Anul 2018 înseamnă un an al noilor speranțe, al marilor speranțe. Ai de făcut o serie de drumuri. Vei călători destul de mult, însă asta nu reprezintă o problemă pentru tine pentru că îți place.

TOPOR – SĂGETĂTOR: Sunt șanse mari să încurci anumite borcane și de aici vor ieși tot felul de nemulțumiri, de neconcordanțe. Trebuie să faci pace cu tine și apoi cu cei din jur. În 2018 va trebui să dovedești că ai suficientă maturitate încât să mergi mai departe chiar și pe timp de furtună.

POTCOAVĂ – CAPRICORN: În 2018 vor apărea persoane din trecut în viața ta, sub o altă formă, în contexte complet diferite. Trebuie să te gândești serios dacă vrei ca ele să te însoțească la drum.

CUPA – VĂRSĂTOR: Noul an te va duce peste mări și țări. Vei avea ocazia să călătorești mult, ba chiar să te stabilizezi în țara visurilor tale.

CAPELA – PEȘTI: Cine a zis că norocul nu e de partea ta? E adevărat că nu vei mai avea bafta pe care ai avut-o în 2016 și 2017, dar anul 2018 continuă în aceeași notă optimistă.

Vei avea suficienți bani încât să nu te îngrijoreze ziua de mâine. Cu dragostea poți întâmpina probleme, pentru că apar crize de gelozie, din partea partenerului sau din partea ta, la tot pasul.

Horoscop 2018 – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top