HOROSCOP URANIA 9 martie 2016 | Care sunt zodiile cele mai afectate de eclipsa de soare

Ultimul update: marți 8 martie 2016 17:46 Data publicării: marți 8 martie 2016 17:45
Autor , în Horoscop

HOROSCOP URANIA 9 martie 2016 : eclipsa de soare aduce agitatie si revolta! Vezi daca zodia ta este afectata!

Mâine, pe 9 martie 2016, va avea loc o eclipsă totală de soare în zodia Peşti, care va fi vizibilă din Svalbard şi Insulele Feroe.

Chiar dacă de pe teritoriul ţării noastre eclipsa nu va fi vizibilă, trebuie să ştim că fiecare dintre noi va resimţi efectele acestui fenomen din punct de vedere astrologic.

Evenimentele care vor avea loc în anul 2016 se vor petrece pe coordonatele esențiale, ale aceleiași aceiași determinări astrale care s-a alcătuit cu doi ani în urmă. Pluton și Uranus au format aspecte critice pe care le-au reluat la alte grade, repetând, menținând, amplificând și aprofundând multe dintre efectele pe care le-au provocat.

Eclipsa de soare din 9 martie. AFLA CE IMPACT ARE ASUPRA TA!

HOROSCOP URANIA 9 martie 2016

Lor li s-au adăugat, în acest răstimp, și alte planete care au contribuit, pe perioade mai scurte sau mai lungi, la realizarea unor combinații astrale despre care am vorbit, la vremea lor și pe care cu toții le-am simțit ca fiind motorul atâtor decizii și reacții care au stat la baza evenimentelor din trecut. Aceste „impregnări” astrale nu se pot risipi repede, mai ales că unele planete nu au părăsit zodiile în care se află în tranzit, de mai mulți ani.

De aceea, ele continuă să opereze asupra destinelor noastre sau asupra unor largi categorii (colectivități, popoare, relații internaționale, domenii de activitate) iar determinările lor continuă să fie active în anul care a început.

Vezi care sunt zodiile afectate de eclipsa de soare pe LIBERTATEA

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii