Connect with us
Horoscop Urania, saptamana 10-16 septembrie 2016. Saptamana viitoare va fi marcata de Luna Plina in Pesti, urmata de o Eclipsa de Luna.

Horoscop

Horoscop Urania pentru saptamana 10-16 septembrie 2016

Horoscop Urania 10-16 septembrie. Intre 10 si 16 septembrie 2016 cel mai important eveniment astronomic si astrologic al perioadei va fi faza de Luna Plina in Pesti insotita de o Eclipsa de Luna.

Fenomenul va avea loc in ziua de 16 septembrie, ora 19:05′:02″ UT, respectiv 22:05′:02″, conform Orei de vara a Romanei, prin opozitia Soarelui cu Luna, la 24°19′, pe directia Fecioara/Pesti.

Horoscop Urania 10-16 septembrie

Berbec

In prima parte a zilei de 10 septembrie (pana la ora 16), este posibil ca in sufletul unor Berbeci sa se instaleze entuziasmul provocat de perspectiva unei plecari din tara, a unei scurte calatorii, a unei mici vacante dar fiorul nu este dat neaparat de ideea ca se vor rupe de plictisul cotidian ci de ceea ce asteapta ei de la acest drum: o schimbare, o surpriza, o realizare, o legatura utila, o intalnire esentiala pentru viata sau cariera lor.

Citeste si: Horoscop lunar septembrie 2016. Ce le asteapta pe zodii in aceasta luna

Intre dupa-amiaza zilei de 10 septembrie si 12 septembrie, miza acestor zile va fi, pentru majoritatea nativilor, legata de felul in care ei vor actiona sau in care vor fi provocati ori de cate ori vor trebui sa ia decizii in postura de sefi, lideri, conducatori, patroni, coordonatori.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top