Connect with us
Horoscop vineri 10 iulie. Ce ne așteaptă la sfârșitul săptămânii

Horoscop

Horoscop vineri 10 iulie. Ce ne așteaptă la sfârșitul săptămânii

Previziuni pentru toate zodiile vineri. Găsești aici horoscop vineri 10 iulie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de vineri aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse la sfârșit de săptămână.

Horoscop vineri 10 iulie. Berbec

Fii atent cum vorbeşti copilului tău, partenerului de suflet, părinţilor, sau, dacă e vorba de o discuţie cu oameni necunoscuţi, ai grijă cum te adresezi unor persoane care au probleme ușor de observat, pentru că vorbele tale i-ar putea răni foarte ușor. Fii politicos, amiabil, pentru că ar fi păcat să răneși o persoană vulnerabilă, care te va cataloga greșit și nu te înțelege.

Taur

Privește-ți partenerul ca pe propria persoană, pentru că semănați foarte mult din toate punctele de vedere. Fie că e vorba de convingeri, defecte sau calități, sunteți pe aceeași lungime de undă. Astfel, nu critica nimic la el, înțelege și acceptă-i orice gest, pentru că ar însemna să te critici pe tine.  Transmite-i celui drag iubirea ca şi cum ţi-ai oferi-o ţie!

Horoscop vineri 10 iulie. Gemeni

Priveşti spre viitor cu emoţie şi bucurie, de parcă s-ar apropia un eveniment de la care ai mari speranţe! Poate e vorba de o întâlnire sentimentală, poate de una cu un prieten pe care nu l-ai văzut de multă vreme, dar cert este că te afli într-o formă de zile mari și nimic nu-ți poate șterge zâmbetul de pe buze. Știi că totul va decurge perfect, profită de avantaje.

Rac

Zâmbetul nu te părăseşte nicio clipă pe parcursul zilei, descoperind ce bine merg lucrurile, chiar şi cele mai complicate, mai ales că reușești să ai mereu o atitudine pozitivă și să nu te oprești la fiecare piedică ce îți apare în cale. Eşti convins că totul merge în direcţia cea bună, deci de ce să nu zâmbeşti și să nu tratezi cu amuzament orice problemă de care te lovești.

Leu

Dacă meseria ta implică texte în care e nevoie să fii dur, sever, critic, atunci atmosfera acestei zile te va ajuta să-ţi exprimi punctul de vedere mult mai clar. Tratează cu seriozitate și atenție orice mesaj din care trebuie să reiasă adevărul și faptul că ai dreptate, că știi ce spui și te bazezi pe informații adevărate. . Un articol scris de tine, o scrisoare trimisă cuiva va avea efectul dorit.

Fecioară

Suferinţele din iubire te privesc şi pe tine şi pe partener, pentru că azi nu prea ştiţi să vă purtaţi unul cu altul. Fii discret și nu îți expune problemele celorlalți, pentru că pot profita de slăbiciunea ta. Discută cu persoana de lângă tine tot ce te nemulțumește. Fii mai deschis când îi spui ceva, pentru a nu lăsa loc de suspiciuni, mai ales când știi că nu e cazul.

Horoscop vineri 10 iulie. Balanță

Chiar dacă atmosfera devine ceva mai tensionată în jurul tău, nu o privi ca pe un atac la persoană, ci ca pe un impuls de a merge mai departe și de a te ambiționa în acțiunile pe care le ai de dus la bun sfârșit. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut și nu te lăsa influențat de cei care încearcă să te tragă în jos, păstrează-ți atitudinea pozitivă în tot acest timp.

Scorpion

E greu să-ţi ţii în frâu energia debordantă azi, pentru că ai avea multe de spus într-o situaţie în care alţii nu prea au curaj să intervină. Nu ești sigur că e bine să te bagi în asta, mai ales că nu te privește personal, însă ar merita să dai dovadă de puțin curaj, așa cum obișnuiești mai mereu. Dacă simţi că e o altă șansă de afirmare, depăşeşte-ţi toate temerile!

Săgetător

Ești pe deplin pregătit pentru proiectele pe care le ai în plan, dar ai nevoie de un impuls. Tot ce trebuie să faci e să îți găsești un partener potrivit sau un mentor care să te îndrume în direcția potrivită și să îți dea curajul că vei reuși, mai ales că ai toate resursele necesare. Vestea poate sosi chiar acum, după care lucrurile vor evolua ca la carte, fără nicio îndoială.

Capricorn

Îţi pregăteşti cu multă seriozitate discursul pe care îl vei susţine în faţa cuiva, şi nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării. Documentează-te bine înainte, asigură-te că nu îți scapă niciun detaliu și arată tuturor ce poți. Ai șanse mari de reușită, precum o promovare, o notă mare la examen, pentru că tot ce spui se bazează pe realitate și pe multă muncă.

Horoscop vineri 10 iulie. Vărsător

Dacă pleci la drum, asigură-te că ai luat tot ce ai nevoie, pentru că există riscul să fii un pic mai neglijent sau cu capul în nori şi să uiţi acasă cel mai important lucru. Ai grijă să pui la punct orice detaliu, pentru că neatenția te-ar putea întoarce din drum, ceea ce înseamnă timp pierdut, dar și bani risipiți. Nu va fi chiar cea mai plăcută călătorie pe care ai făcut-o vreodată, dar nu o poţi amâna.

Pești

Atitudinea calmă şi relaxată pe care o abordezi în faţa unei noi provocări este perfectă, pentru că nu intri în panică dacă lucrurile capătă un ritm ciudat. Eşti pe calea cea bună spre prosperitate şi belşug, fii sigur de asta, dar ai răbdare! Învață să iei lucrurile treptat, să nu te aștepți ca totul să vină de-a gata și să te bucuri de orice etapă pe care trebuie să o traversezi.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top