Connect with us
Horoscop vineri 17 iulie 2020. Află ce zodii vor întâmpina greutăți mâine

Horoscop

Horoscop vineri 17 iulie 2020. Află ce zodii vor întâmpina greutăți mâine

Previziuni pentru toate zodiile joi. Găsești aici horoscop vineri 17 iulie complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în această zi de vineri, la sfârșitul săptămânii, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Unii vor avea parte de surprize neașteptate. Citește aici horoscop vineri 17 iulie 2020.

Horoscop vineri 17 iulie 2020. Berbec

ste o zi bună să înveți lucruri noi, să te axezi pe consolidarea unor cunoștințe. Mereu ți-a plăcut să știi mai mult și ai crezut că e loc de mai bine. Îți place foarte mult tot ce e nou, de aceea preferi să nu rămâi într-o zonă cu care eşti deja familiarizat, ci accepți orice schimbare din mers. Nu poţi sta permanent blocat într-o singură stare de lucruri și ai înțeles asta.

Taur

Ai o zi de succes și toate merg strună, mai ales că stai în preajma unor oameni cu care te simți bine, aveți interese comune și lucrați eficient la un proiect comun. Cu toții aveți un rol important în această acțiune și nu ați reuși unul fără celălalt. Trebuie să vă recunoaşteţi reciproc unii altora contribuţia, pentru că ar fi păcat să tragă fiecare succesul doar pe turta lui la final.

Gemeni

E un moment excelent de eliberare de lucruri, de oameni, de emoţii care nu îţi fac bine, deci fă acest gest fără niciun fel de regret. Deschide bine ochii înainte de a continua să mergi pe acest drum, pune serios în balanţă ce ai TU de câştigat din acest efort, pentru că e posibil ca tu să nu obţii ceea ce celălalt promite cu entuziasm. Tocmai de aceea, retrage-te.

Horoscop vineri 17 iulie 2020. Rac

Ia-o mai lent, nu te mai grăbi atâta, chiar dacă tu eşti o fire iute care nu are răbdare. Azi vei învăţa din nou lecţia răbdării, pentru că cele mai bune lucruri sunt cele care se clădesc lent, în timp îndelungat. Soluţia la problema care te frământă de la o vreme apare târziu, necesitând un efort de durată din partea ta, dar merită să-ţi concentrezi resursele de energie în acest sens.

Leu

Cu persoanele dragi pot apărea astăzi discuții pe teme diverse, din cauza prietenilor și a faptului că, în ultima vreme, ești preocupat mai mult de tine și treburile tale personale. Ar fi bine să echilibrezi aceste relații, pentru ca există riscul instalării unei răceli afective greu de remediat. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să dizolvi animozitățile dintre tine și ceilalți.

Fecioară

Se poate să lămuriți o chestiune mai veche și să dați uitării o ceartă, sau o neînțelegere și o relație de suflet poate continuă. Vă acordați un plus de relaxare, poate veți petrece o după amiază tihnită în familie și să-i invitați pe niște prieteni sau rude pe la voi la o cafea, o prăjitură. Momentele cu familia vă lipsesc destul de mult, având în vedere că sunteți ocupați mai mereu.

Horoscop vineri 17 iulie 2020. Balanță

Ești ținut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care iți tin companie. Dacă ei vad în jur doar ce-i mai ăau și nu au nimic de care să-și agațe speranțele, e normal că, empatic și impresionabil cum ești, să aluneci și tu pe aceeași pantă descendentă. Mai bine ieși din astfel de medii, pentru că prezența lor nu-ți face bine, ci îți taie tot elanul pentru ce voiai să faci.

Scorpion

Scorpionii ar putea cunoaște o persoană cu adevărat specială, într-o situație complet nepotrivită. În astfel de momente iese la iveală magia dragostei. Nu este nevoie de surprize romantice și pregătiri chinuitoare pentru ca două suflete să se conecteze. O pot face oricunde și oricând, transformând orice mediu într-unul plin de pasiune și bunădispoziție. Profită de această ocazie.

Săgetător

Eşti pe cale să atingi bunăstarea datorită resurselor fantastice pe care le deţii. Eşti un motor de energie care rulează la turaţie maximă, deci pune la treabă creativitatea şi puterea ta de muncă pentru a scoate la lumină lucruri generatoare de prosperitate în viaţa ta. Ai ajuns la acest nivel datorită faptului că ești inventiv și plin de ambiție în tot ce faci.

Horoscop vineri 17 iulie 2020. Capricorn

Capricornii simt o atracție irezistibilă pentru o persoană pe care abia au cunoscut-o. E ceva misterios la mijloc, care îi atrage pe nativii din această zodie și îi face să se îndrăgostească. Cei care au o relație stabilă ar face bină să renunțe la idei, astfel de scântei ard rapid și nu lasă mai nimic în urmă, riscând să piardă tot. Pentru cei singuri, însă, e momentul ideal pentru o aventură de neuitat.

Vărsător

Vărsătorii au o energie debordantă şi sunt foarte productivi. Nu numai că duc la bun sfârşit foarte multe sarcini şi proiecte începute, dar au decizii extrem de importante care le vor aduce, în viitor, foarte multe satisfacţii. Sfatul astrelor este să nu faci chiar totul singur. Păstrează-ţi din energie şi pentru diseară, când vei putea fi invitat la o petrecere. Aşa că pregăteşte-te să fii în formă.

Pești

Unii Pești vor avea probleme personale şi profesionale. Această zi nu va fi una ușoară. Vei fi pus în faţa unor situaţii cruciale, dar totul se va rezolva cu bine. Ai încredere în partenerii de afaceri, te pot ajuta să scapi de aceste dificultăţi. Este foarte probabil ca o parte importantă din zi să o petreci pe drum. Cineva are nevoie de ajutorul tău și tu i-l vei oferi cu drag.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top