Connect with us
HOROSCOP SÂMBĂTĂ 26 MAI. Află ce zodie trebuie să zâmbească mai mult! Are și de ce!

Horoscop

HOROSCOP SÂMBĂTĂ 26 MAI. Află ce zodie trebuie să zâmbească mai mult! Are și de ce!

HOROSCOP SÂMBĂTĂ 26 MAI. Pentru o zodie plouă cu vești bune! Iar o altă zodie are parte de zile pline de iubire.

HOROSCOP BERBEC SÂMBĂTĂ 26 MAI

Nu te simţi în apele tale, te încearcă unele emoţii negative de parcă te-ai teme de ceva încă nevăzut, încă inexistent, ca o presimţire sumbră. Nu te lăsa copleşit de această stare de disconfort emoţional, pentru că, după ce totul va trece, vei râde de sensibilitatea şi fragilitatea de care dai dovadă.

Nu va fi nimic grav, nimic atât de serios încât să merite acest stres şi atâta bătaie de cap, deci priveşte şi partea bună a lucrurilor. E un fleac, la urma urmei, care trebuie tratat cu indiferenţă. Nimic nu e atât de negru pe cât ţi se pare ţie în acest moment: zâmbeşte!

HOROSCOP TAUR SÂMBĂTĂ 26 MAI

Este o zi a evenimentelor speciale care au rolul de a-ţi restabili echilibrul emoţional, de a-ţi face sufletul să zâmbească. Ieşi în lume şi profită de ocaziile excelente care apar în calea ta la tot pasul. Pot fi momente cu iz festiv, care au ceva unic, de neuitat, evenimente care ar putea sta la baza unor schimbări majore în viaţa ta de acum înainte.

Treci prin locul potrivit într-un moment cheie pentru a întâlni o persoană care ar putea juca un rol principal în planurile tale viitoare. Ieşi în întâmpinarea norocului: nu ştii de unde şi când apare, dar merită să-l cauţi!

HOROSCOP GEMENI SÂMBĂTĂ 26 MAI

Ceva îţi spune să mai aştepţi, să stai pe loc o vreme şi să nu insişti să ajungi la un anumit nivel al planurilor începute. Ţine cont de piedici, de blocaje, de rezervele care te încearcă pentru că se vor dovedi a fi folositoare!

Dacă faci tot posibilul să obţii ceva cu orice preţ, vei regreta această ambiţie, pentru că ori nu e ceea ce credeai, ori e doar un consum imens de resurse şi, la urma urmei, nici nu aveai nevoie de ceea ce te aşteaptă la capăt. Întreabă-te de ce nu poţi obţine unele lucruri aşa cum vrei tu sau atunci când vrei tu: înseamnă că nu e pentru tine!

HOROSCOP RAC SÂMBĂTĂ 26 MAI

Veştile bune care sosesc pe neaşteptate te iau prin surprindere, dar te fac să speri şi mai mult de la viitor.

Nici nu ai fi sperat asemenea schimbare de direcţie, este mai bine decât ai fi crezut că se poate întâmpla, semn că hazardul stă totuşi la baza multor evenimente fericite din viaţa ta.

Planurile îndelung concepute şi construite nu au rezultate la fel de bune ca cele decise în ultima clipă, ca atare ar fi bine să te mai laşi, uneori, şi la voia întâmplării, fără să ai control asupra tuturor detaliilor. Fie ce-o fi!

HOROSCOP LEU SÂMBĂTĂ 26 MAI

Conflictele care se mai încing în preajma ta nu-şi vor arăta latura agresivă sau dificilă, ci dimpotrivă, se vor dovedi a fi exact stimulentele de care aveai nevoie pentru o schimbare benefică în viaţa ta.

Ascultă-i pe cei care te mai trag de mânecă, îţi atrag atenţia asupra unei posibile erori, te împing de la spate cu o atitudine ceva mai autoritară, pentru că, dacă le urmezi sfaturile, chiar şi pe cele care sună a dojană, vei avea numai de câştigat.

Nu-i privi pe critici ca şi cum ţi-ar vrea răul, ci exact invers: ca şi cum te-ar împinge spre cel mai bun lucru pe care îl poţi face!

HOROSCOP FECIOARĂ SÂMBĂTĂ  26 MAI

Nu mai ai timp de nimic altceva decât de o listă întreagă de sarcini pe care le-ai tot amânat în ultima vreme şi nu mai pot aştepta. Nu vrei să intri într-o lună nouă cu atâtea datorii neterminate, de aceea faci un efort azi să le rezolvi şi pe ele.

Nu mai rămâne timp şi pentru odihnă sau distracţie, dar nici măcar nu ai satisfacţia că ai scăpat de aceste sarcini. Chiar dacă eşti frânt de oboseală, tot consideri că nu ai făcut tot ce trebuia şi că nu ai rezolvat nici jumătate din ce aveai pe listă.

HOROSCOP BALANȚĂ SÂMBĂTĂ 26 MAI

A sosit momentul demult anunţat al unui final de etapă şi deşi ştiai că se va întâmpla, tot te ia prin surprindere.

Sperai să se mai prelungească aşteptarea, să se mai amâne termenul, dar iată că timpul este implacabil şi vine atunci când vrea el cu surprizele cele mai mari.

Pe moment, eşti debusolat, nu ştii încotro s-o apuci, fiind la capătul unui drum dificil şi nemaiştiind ce ai de făcut de acum înainte, dar după ce va trece şocul momentului, vei începe să te reorganizezi şi să îţi planifici paşii următori. Acum eşti în cumpănă!

HOROSCOP SCORPION SÂMBĂTĂ 26 MAI

Ceva te ţine pe loc, dar nu vrei să spui nimănui ce te macină, ca să nu fie greşit interpretat drept un blocaj sau o slăbiciune personală. Preferi să-ţi rezolvi singur problema, pe cont propriu, în discreţie totală, pentru că deţii toate resursele necesare pentru a face faţă acestui impas.

Nu are rost însă să agravezi şi mai mult situaţia cu lamentări, crize de panică sau suferinţe inutile, pentru că sigur ştii foarte bine ce ai de făcut. Îţi lipseşte doar curajul de a porni, pentru că prea îţi găseşti singur defecte în momentele sensibile.

HOROSCOP SĂGETĂTOR SÂMBĂTĂ 26 MAI

Viaţa de familie e plăcută, te simţi bine printre ce dragi pentru că e linişte, armonie şi o atmosferă paşnică ori de câte ori staţi de vorbă. Vă aduceţi cu toţii contribuţia la un proiect de durată, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort, dar cât timp fiecare vâsleşte în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, evoluţia e vizibilă.

Atrage-i şi pe ceilalţi membri ai familiei în acest proiect, pentru că place tuturor şi toţi au ceva de învăţat din ceea ce se clădeşte în faţa voastră.

HOROSCOP CAPRICORN SÂMBĂTĂ 26 MAI

Eşti o fire pragmatică, dar dacă iubirea se combină şi cu interesul, atunci eşti un om fericit. Iubeşti şi cu sufletul, dar şi cu mintea, pentru că nu ai putea iubi pe cineva fără un sfanţ în buzunar. Aştepţi dovezi materiale de iubire şi simţi şi tu, la rândul tău, să faci gesturi de generozitate din iubire, ca să-i demonstrezi celuilalt cât de mult ţii la el.

Relaţia voastră evoluează pe un teren stabil şi promiţător, cu mari şanse să mergeţi mai departe împreună ca o pereche foarte bine închegată ce pune accent pe un plan comun.

HOROSCOP VĂRSĂTOR SÂMBĂTĂ 26 MAI

Este o ocazie bună de a-ţi arăta valoarea şi de a câştiga respectul tuturor printr-un succes de milioane. E o plăcere să ieşi la rampă şi să spui ce ştii, pentru că te bazezi pe o experienţă bogată acumulată în timp îndelungat.

Mult aşteptata şansă de a te evidenţia apare, ca atare profită de ea fără să stai pe gânduri şi fără să o faci pe modestul. O persoană importantă stă cu ochii pe tine pentru a-ţi estimează calităţile, pentru că intenţionează să îţi facă o propunere interesantă. Nu aştepta să te remarce, arată cine eşti.

HOROSCOP PEȘTI SÂMBĂTĂ 26 MAI

Aştepţi cu mult entuziasm un eveniment anunţat pentru perioada următoare pentru că ai aşteptări imense de la el. Te-ai pregătit sufleteşte pentru a face faţă cu brio acelui moment, de aceea îţi doreşti să vină cât mai repede, pentru că îi atribui o semnificaţie cu totul specială, ca şi cum reputaţia, cariera, imaginea ta ar depinde de el.

Simţi că totul va ieşi perfect şi gândirea pozitivă de acum te va ajuta enorm să transformi acel moment într-o reuşită deplină! Ai vrea să se întâmple mai repede!

HOROSCOP SÂMBĂTĂ 26 MAI oferit de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top