Connect with us
HOROSCOP VINERI 29 IUNIE. O zodie primește o veste care îi va schimba viața!

Horoscop

HOROSCOP VINERI 29 IUNIE. O zodie primește o veste care îi va schimba viața!

HOROSCOP VINERI 29 IUNIE. Scorpionii dau peste o situație la care nu se așteptau. O altă zodie are parte de noi schimbări în viață.

HOROSCOP BERBEC VINERI 29 IUNIE

Uneori, cele mai bruşte soluţii sunt şi cele mai bune, fără să ai timp suficient să analizezi problema pe toate feţele.

Azi primeşti o veste neaşteptată pe care o poţi pune imediat în practică.

Nu te mai gândi ce-ar fi fost dacă încercai şi altă variantă, ci profită imediat de această situaţie.

Dacă ai începe să cauţi la bani mărunţi, ai descoperi tot felul de puncte slabe, dar dacă o iei ca atare, aşa cum apare la prima vedere, ai avea mai multe de câştigat.

Cu cât ai mai puţin timp la dispoziţie, cu atât şansele să iasă bine sunt mai mari, deci hai, acum e momentul!

HOROSCOP TAUR VINERI 29 IUNIE

Începi şi tu să te îndoieşti că planul la care munceşti cu sârg are sorţi de izbândă când atâta lume se opune ideilor tale.

Nu te lua după orice dispută care se naşte, ci ascultă mai întâi argumentele contra. Unii nu ştiu decât să contrazică, să critice, să pună beţe în roate, fără a oferi soluţii viabile în schimb.

Cel care ţi se opune azi cu atâta încăpăţânare nu are o idee mai bună, ci aşa îi place lui să comenteze tot ce aude de la alţii.

Dacă ar avea un sfat, ar merita ascultat, dar dacă e doar un refuz şi atât, fără nimic care să-i susţină punctul de vedere, mai bine nu-i dai nicio atenţie.

HOROSCOP GEMENI VINERI 29 IUNIE

Afacerile merg bine, bugetul prinde contur şi ai chiar curajul să-ţi faci planuri măreţe cu banii tăi.

Găseşti clienţi buni pentru ceea ce ai tu de oferit sau nimereşti într-un mediu unde poţi întâlni şi atrage un posibil investitor sau asociat alături de care situaţia ta materială va cunoaşte o ameliorare.

Succesul financiar îţi este azi la îndemână, pentru că ştii să te pui bine în lumină şi să-ţi scoţi în evidenţă talentele şi calităţile.

Ideile tale sunt aducătoare de profit, deci pune-le în aplicare!

HOROSCOP RAC VINERI 29 IUNIE

Primeşti o veste cu tentă oficială pe care te poţi baza în proiectele tale profesionale de viitor.

E ca şi cum ai primi o certificare, o garanţie scrisă sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale în carieră.

Ştii mai bine spre ce te îndrepţi, eşti mult mai sigur pe scopul tău de acum înainte iar oamenii pe care îi întâlneşti în drumul tău spre succes te susţin şi îţi sunt de folos în atingerea scopurilor tale.

Ai mereu ceva nou şi util de învăţat din contactul cu persoanele cu diverse funcţii cheie la uşa cărora trebuie să baţi acum.

HOROSCOP LEU VINERI 29 IUNIE

Se deschide un capitol nou în planurile tale profesionale şi, ca la orice început de drum, şi cuprins de entuziasm şi de pasiune.

Îţi place tot ce-i nou, tot ce-i provocator şi te pune la treabă, de aceea nu vei sta să te gândeşti mult înainte de a-i da startul.

Te implici trup şi suflet în noua etapă tocmai începută, conştient că rezultatele finale depinde numai de efortul pe care îl investeşti în ce ţi-ai propus.

Nu e ceva uşor de atins, nici nu ţi se oferă pe tavă, dar deţii toate calităţile să ajungi la rezultate de top, deci munceşte!

HOROSCOP FECIOARĂ VINERI 29 IUNIE

Ai de partea ta o imensă doză de noroc pe care merită să o valorifici într-un scop căruia îi acorzi acum mai multă importanţă.

Adu-ţi aminte de un anumit plan care poate n-a mers tocmai bine înainte, ceva ce n-a pornit cu dreptul, şi ocupă-te de el din nou acum.

Între timp, s-au mai acumulat unele aspecte pozitive, s-au mai rearanjat sorţii şi acum lucrurile pot evolua pe un teren mult mai bun. De aceea, dacă vezi că ceva nu merge acum, e bine să-l laşi o vreme deoparte şi să te apuci de el mai târziu.

Acum a venit vremea să reporneşti un proiect care prima dată n-a mers chiar aşa de bine: a doua şansă e mai bună!

HOROSCOP BALANȚĂ VINERI 29 IUNIE

Ai o presimţire sumbră cu privire la adevăratul caracter al persoanei de lângă tine. Influenţabil cum eşti de multe ori, eşti gata să-i cazi în capcană, pentru că se pricepe să umble la coarda ta sensibilă şi să te convingă, dar totuşi intuiţia ta rămâne alertă.

Simţi că ceva e în neregulă cu felul său de a fi şi, mai devreme sau mai târziu, vei înţelege cine este şi ce intenţii are.

Chiar dacă eşti uşor de păcălit de măştile sale mincinoase, lasă loc şi raţiunii să analizeze situaţia, alături de suflet, pentru că aşa vei vedea şi lucrurile cele mai ascunse.

HOROSCOP SCORPION VINERI 29 IUNIE

Dai piept cu o situaţie la care nu te aşteptai şi care, pe moment, te determină să-ţi pierzi încrederea în planul la care munceai.

Nu mai crezi că poate ajunge undeva, nu mai ai de ce te agăţa concret iar sacrificiile care ţi se cer, par, momentan, inacceptabile.

Nu lua decizii acum, sub impactul primului şoc, ci lasă să treacă primul val ca mai apoi să schimbi radial macazul.

Se mai poate salva ceva, nu e totul pierdut, dar trebuie să scapi mai întâi de senzaţia de fatalitate pesimistă care te cuprinde în primă instanţă.

HOROSCOP SĂGETĂTOR VINERI 29 IUNIE

Este o zi de succes în care toate ar trebui să-ţi meargă ca pe roate!

Ai şansa de a colabora cu oameni deosebiţi, de a fi primit sub aripa protectoare a unei persoane importante sau de a învăţa o mulţime de lucruri interesante ce vor avea un rol major de acum înainte în viaţa ta, mai ales în plan profesional.

Ţi se umple inima de o pasiune nouă, eşti entuziasmat, plin de energie, dornic să ajungi cât mai repede la ţelul pe care ţi l-ai propus, iar evoluţia rapidă a lucrurilor te determină de depui şi mai multă pasiune, ca să ţi se împlinească visul.

HOROSCOP CAPRICORN VINERI 29 IUNIE

Dacă nu ştii încotro s-o apuci, ai curaj să baţi la uşile potrivite pentru a cere răspunsuri.

Vei întâlni persoane dispuse să îţi împărtăşească din experienţa lor bogată de viaţă, ba chiar se vor arăta dispuse să te ajute, pentru că ele deţin informaţii la care tu nu ai ajuns încă.

E o bucurie să înveţi de la astfel de oameni atâtea lucruri interesante, dar cel mai mult te onorează faptul că ei te primesc în rândul lor cu deschidere, pentru că vor să-ţi împărtăşească ce ştiu.

Nu au interese egoiste, nu vor să ţină ceea ce ştiu doar pentru ei, ci sunt încântaţi că pot să transmită şi altora, iar tu eşti azi invitatul lor de onoare!

HOROSCOP VĂRSĂTOR VINERI 29 IUNIE

Ai nişte talente ieşite din comun de a rezolva orice problemă într-un stil original, mai aparte.

Tu nu urmezi căile bătătorite, ai alte viziuni şi o altă optică în faţa provocărilor şi chiar dacă ştii că multă lume te va considera ciudat, nu-ţi pasă. Mergi pe calea ta, chiar dacă nu eşti în rând cu toată lumea, pentru că, de multe ori, cele mai bune căi sunt cele pe care nimeni nu are curajul să meargă.

Tu ai acest curaj, ţine-te de acest sens şi într-o zi vei deveni un exemplu pe care şi alţii vor păşi.

Cineva trebuie să fie şi deschizător de drumuri noi, iar acum tu eşti acela!

HOROSCOP PEȘTI VINERI 29 IUNIE

Viaţa e nedreaptă, ti-e greu să tolerezi situaţiile în care ştii sigur că altcineva e vinovat. Dacă poţi, luptă pentru a demonstra adevărul, dar poate înainte de a porni o astfel de acţiune, ar fi bine să te detaşezi un pic de ceea ce stă la baza revoltei tale de acum.

Calmează-te un pic, aşteaptă să se mai limpezească lucrurile şi supărarea ta iniţială să mai treacă, pentru că acum eşti mult prea implicat emoţional şi nu vezi lucrurile foarte clar.

Totuşi, nu uita indignarea care te împinge acum la atac, pentru că dacă îţi trece furia de tot, s-ar putea să renunţi la orice act de justiţie.

Fă dreptate, dar mai aşteaptă un pic!

HOROSCOP VINERI 29 IUNIE oferit de Acvaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top