Connect with us
Horoscop vineri 4 septembrie 2020. Ce surprize ne aduce ultima zi a săptămânii

Horoscop

Horoscop vineri 4 septembrie 2020. Ce surprize ne aduce ultima zi a săptămânii

Horoscop miercuri 4 septembrie 2020. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi de toamnă, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute  pe care ți le oferă azi astrele. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în plan emoțional, profesional sau financiar.

Horoscop vineri 4 septembrie 2020. Berbec

Nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare n-o face pe grozavul într-o situaţie în care ai avea mai mult de câştigat dacă spui sincer: nu ştiu! Întreabă, ai alături de tine oameni mult mai experimentaţi, care vor şti să te îndrume de minune într-o direcţie din care ai numai de câştigat. Acceptă-ţi inocenţa, limitele, poziţia de simplu învăţăcel şi stai cu urechile pâlnie la ce are cel de lângă tine să-ţi transmită. Îi place şi lui să predea această lecţie şi îţi va explica pas cu pas, ca unui şcolar aflat în clasa întâi. Te jigneşte asta? Nicidecum, ci chiar te amuză! Cere ajutor, sfaturi, îndrumare, deci întreabă! Nu e o ruşine.

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Taur

Ai la cine apela, la nevoie, priveşti în jurul tău şi descoperi că ai prieteni de nădejde care sunt gata să contribuie la acţiunile tale cu ceea ce pot. Totuşi, nu toţi se vor ţine de cuvânt, ca atare nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul în piept că-ţi poate rezolva ţie cine ştie ce problemă. Unii aruncă promisiuni în vânt, alţii se dau mari că-ţi pot oferi marea cu sarea, dar dacă ai apela la ei, în mod concret, ai vedea că încep să bată în retragere, căutând scuze puerile. Tot tu, de unul singur, eşti capabil să depăşeşti momentul!

Gemeni

Iubirea vine ca un fel de balsam după o perioadă grea. Poate tocmai ai trecut printr-o despărţire sau un eveniment trist care a lăsat urme în inima ta şi nu mai crezi că poate să vină ceva bun la orizont care să-ţi distragă atenţia de la suferinţa ta, dar fii atent la ceea ce apare după colţ. Uneori, pentru a te vindeca de o fostă iubire eşuată cel mai bine e să deschizi poarta către o nouă iubire, şi asta se poate întâmpla chiar azi, când nici nu ştii de unde se iveşte şansa de a iubi din nou. Nu te mai crampona de fostele relaţii, nu le mai trece iar şi iar în revistă, ci ridică-te şi descoperă iubirea care vine către tine.

Rac

Te simţi ciudat în prezenţa unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenţă. Modestia e modul tău de a-i recunoaşte valoarea sau superioritatea, de parcă nu ai avea curajul nici să vorbeşti în faţa sa. Poate ai ceva de învăţat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine într-un domeniu pe care tu abia acum îl descoperi, în timp ce el poate fi deja o somitate în materie. Calculezi resursele financiare actuale şi rezultatul sună foarte promiţător, ba chiar îţi inspiră un plăcut sentiment de prosperitate. Asta îţi permite să te gândeşti şi la cumpărături noi

Vezi aici horoscopul iubirii din această lună

Ai mult de muncit până ajungi la nivelul la care speri, dar nu te temi de eforturi! Dimpotrivă, eşti conştient de puterile tale şi, la nevoie, ai şi de la cine să ceri ajutorul. Nu te sfii să baţi la uşa unor persoane care pot participa şi ele la ceea ce clădeşti tu prin forţele tale, pentru că ei pot fi sursa ta principală de energie. Te stimulează, inspiră, te susţin, şi acesta e modul cel mai eficient de a primi ajutor de la ceilalţi. Nu e o ruşine să ceri păreri sau sprijin, când te simţi împotmolit, pentru că ai de la cine le primi.

Leu

Eşti un îndrăgostit fără margini şi, când iubeşti, e normal să vezi în jur doar lucruri frumoase, optimiste, vesele. Te joci de-a iubirea, te laşi copleşit de gesturi de afecţiune, te porţi ca un răsfăţat, pentru că ştii că cineva alături de tine are atâtea să-ţi ofere necondiţionat. Dedică această zi acelor lucruri care te fac fericit, care îţi încarcă inima de fericire deplină. Copiii sunt şi ei în centrul atenţiei şi te apleci asupra lor ca şi cum ai fi unul de-al lor. Nu mai amâna decizia capitală în faţa căreia ai ajuns, pentru că nu ar fi decât o pierdere inutilă de timp. Trebuie să spui cât se poate de ferm ce ai ales.

Balanță

Contactul cu autorităţile are un efect stimulator asupra ta, de parcă ţi-ar mări voinţa de a demonstra că ai dreptate în ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la vârf pot fi aprinse, dar deţii toate resursele pentru a-ţi susţine punctul de vedere şi chiar a repurta o victorie de răsunet în faţa celor care, prin funcţie sau rang, cred că au dreptul să facă sau să spună orice. Nu e aşa şi le vei demonstra că, de pe poziţia ta, poţi avea ultimul cuvânt apelând la alte argumente decât forţă, aroganţă sau superioritate.

Scorpion

Ești obosit, deși ai mai avea multe lucruri de rezolvat și astăzi. Dacă te apuci totuși de treabă și ți se pare că s-au adunat în calea ta doar obstacole, ar fi bine să nu insiști să mergi mai departe cu orice preț, pentru că nu va ieși nimic bine. Pe lângă faptul că nivelul tău energetic este destul de scăzut, nici nu sunt întrunite toate condițiile unui succes facil, având de luptat cu tot felul de piedici pe parcurs, încât aproape că nu merită efortul. Dacă poți amâna pe altădată, ai fi mult mai câștigat, altfel va fi doar risipă de timp și energie fără rezultate prea bune.

Săgetător

Nu ignora sfaturile pe care ți le oferă astăzi cineva cu intenții bune și sincere, chiar vrea să-ți fie de ajutor și nu se ascunde nimic în spatele propunerilor sale. Merită să pui în aplicare ideile pe care ți le oferă pe gratis, pentru că vei vedea că au efecte imediate în problemele care te preocupă. Dacă te încăpățânezi să respingi orice sprijin din afară pe motiv că te descurci și singur, da, vei ajunge la un final bun în cele din urmă, dar așa ai economisi timp și energie încercând variante proprii. Dacă cineva îți dă pontul gata verificat, de ce nu l-ai folosi imediat?

Capricorn

Ceva îți spune să stai pe loc momentan, să nu dai frâu liber energiei tale debordante înaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuiția te trage de mânecă și spune că pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat, iar prudența de acum te va ajuta să nu risipești energia fără rost într-un sens riscant. Mai chibzuiește, nu te grăbi la rezultate rapide și facile, pentru că vei descoperi că nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gândește-te și la un plan de rezervă spre care vocea ta interioară deja te împinge subtil.

Bunătatea ta este, uneori, fără margini şi îţi place s-o ambalezi în diverse forme frumoase pentru a fi altora pe plac. Poţi uimi pe cei dragi cu mici atenţii, cu diverse cadouaşe care îi fac să zâmbească, cu lucruri drăgălaşe pline de creativitate şi imaginaţie. E felul tău de a fi generos, de a-ţi arăta iubirea şi prietenia, şi o faci cu brio, încât lumea va admira odată în plus cât de talentat eşti! Dacă reuşeşti să-ţi pui în aplicare creativitatea, ai putea scoate la lumină adevărate opere de artă, evident la nivel mai mic, dar care sunt ieşite din comun prin simplul fapt că tu verşi în ele iubire şi simpatie fără margini.

Pești

Simţi că ai nevoie de mai multă grijă, dar nimeni nu-ţi poate oferi această alinare decât tu însuţi. Apleacă-te asupra ta cu mai multă iubire, îngrijeşte-te mai mult, vezi unde ai nevoie de vindecare, pentru că tu îţi cunoşti cel mai bine corpul şi sufletul ca să poţi interveni. Vei descoperi cu această ocazie că deţii instrumente de tămăduire a oricărui aspect al vieţii tale, pentru că soluţiile sunt întotdeauna la tine. Mai mult, ai asemenea talente de vindecător, încât simpla ta prezenţă face bine altora care nu sunt în apele lor: le ridici moralul, le dai un sfat benefic, iei pe umerii tăi unele eforturi care sunt peste puterile lor, şi astfel îi vezi şi pe ei că-şi recapătă tonusul pozitiv.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top