Connect with us
Horoscop weekend 28 - 29 iulie 2018. Zile memorabile pentru unii nativi

Horoscop

Horoscop weekend 28 – 29 iulie 2018. Zile memorabile pentru unii nativi

Horoscop de weekend 28 – 29 iulie 2018. Urmează un weekend memorabil. Sunt două zile de excepție și asta pentru că zodiile sunt influențate de eclipsa totală de lună. Iată horoscopul de weekend pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC

Sâmbătă: Astrele țin cu tine astăzi. Eclipsa de lună favorizează discuțiile lungi și stabilirea de noi relații și prietenii.

Duminică: Astăzi urmează un moment de bucurie alături de persoană iubită. Pe seară este posibil să ieșiți la o cină romantică și o să discutați detalii despre vacanță.

Taur

Sâmbătă: Prietenii stau pe capul tău astăzi. Nu vei scăpa ușor de ei așa că trebuie să le accepți toate nebuniile.

Duminică: Te apuci de renovat. Mergi la cumpărături și vei avea de luat o decizie destul de grea în ceea ce privește mobilierul din casă.

Gemeni

Sâmbătă: O ieșire la un picnic este cea mai bună alegere pentru această zi. Alături de prieteni vei petrece o sâmbătă excepțională.

Duminică: Familia vă face o vizită. După o lungă perioadă de așteptare, părinții vor să facă cunoștință cu persoana alături de care trăiți.

Rac

Sâmbătă: Întâlnire gradul zero. Un proiect pus la punct de o bună perioadă de timp vă va ocupa ceva timp. Gândiți bine și nu vă aruncați să luați decizii.

Duminică: Pe seară apare o nouă ispită. Nu da cu piciorul și profită de momentele fierbinți pe care le puteți petrece împreună. 

Leu

Sâmbătă: Este momentul să te bucuri de ceva mai multă relaxare. Ieși la un film bun, mergi la Operă sau alege o piesă de teatru care te va face să uiți de probleme.

Duminică: Gânduri despre o posibilă promovare la locul de muncă te macină. Gândește-te la cea mai bună variantă de abordare. Folosește toate atuurile din buzunar și e posibil să reușești. 

Fecioară

Sâmbătă: Acordă mai multă ateție celor din jur. Ieși cu familia în parc sau faceți o scurtă călătorie la munte.

Duminică: Acordă mai multă atenție felului în care abordezi problemele. O atitudine relaxată și cu muștă încredere o să reușești 

Balanță

Sâmbătă: Prietenii te refuză. Nu știi în ce direcție să o apuci însă vei lua decizia de a merge în vizită la un prieten pentru a petrece câteva momente plăcute.

Duminică: Te pregătești de vacanță. Organizează-te în așa fel încât să nu uiți nimic acasă și toate lucrurile să fie puse la punct. Doar așa vei avea parte de o vacanță reușită. 

Scorpion

Sâmbătă: Astăzi vei face mari eforturi ca să consolidezi relația cu persoana iubită. Gândește-te la cea mai buna variantă de a determina pe cel/cea de lângă tine să aibă mai multă încredere.

Duminică: O vizită neașteptată te va lua prin surprindere. Te pomenești la ușa casei tale cu o persoană de care nu mai știai nimic de o bună perioadă de timp.

Săgetător

Sâmbătă: Nu știi cum să abordezi o problemă recent apărută în viața ta. Sună un prieten si caută să ceri un sfat care te va ajuta să rezolvi problema.

Duminică: Persoana iubită îți face un cadou neașteptat. Vei afla că în curând plecați într-o vacanță unde vei avea o surpriză de proporții.

Capricorn

Sâmbătă: Te strângi cu prietenii și organizați o petrecere unde la o curte. Spre seară este posibil ca familia să vă facă o vizită.

Duminică: Duminică mergi la un centru spa unde te vei relaxa. Uită de probleme și de griji, relaxeaza-te. 

Vărsător

Sâmbătă: Urmează o zi de sâmbătă plină. Vei petrece foarte mult timp alături de prieteni și faceți planuri pentru seară.

Duminică: Petrecerile continuă și astăzi. După-amiază te retragi alături de prieteni la un restaurant, povestiți și puneți țara la cale.

Pești

Sâmbătă: Un weekend relaxant. Petreceți foarte mult timp în casă, alături de persoana iubită sau de prieteni.

Duminică: O rudă se întoarce în țară și trebuie să pregătiți o masă festivă. Mergeți la cumpărături alături de familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top