Connect with us
Horoscop zilnic 1 octombrie. Iubirea plutește în aer pentru Rac

Horoscop

Horoscop zilnic 1 octombrie. Iubirea plutește în aer pentru Rac

Horoscop 1 octombrie 2016. Previziuni pentru 01.10.2016!

Racii trec printr-o perioadă extrem de bună și asta datorită relației amoroase. Dragostea plutește în aer pentru Rac. Citește previziunile pentru fiecare zodie în parte!

Berbec – Horoscop 1 octombrie

Esti blocat intr-un punct mort de cateva zile si tot nu-i dai de capat, de aceea trebuie sa stii la cine sa apelezi la nevoie ca sa te scoata din impas. Exista cineva care detine azi cheia problemei tale, totul e sa lasi jena deoparte si sa intrebi. Nu e nicio rusine sa nu stii cum sa rezolvi uneori cate o problema complicata, deoarece asa se invata: din greseli, luandu-ti inima in dinti sa te informezi de la cei cu mai multa experienta. Daca te incapatanezi sa le faci pe toate singur, s-ar putea sa nu iesi prea usor din impas, deci cere ajutorul!

Taur Horoscop 1 octombrie

Te supara mult atitudinea recalcitranta a unui prieten care e pus pe harta si ridica tonul la oricine. Nu meriti tu asemenea tratament, cand te porti cu el calm si prietenos, dar din pacate nu ai parte de tovarasi de discutie prea amabili. Nervozitatea se resimte in orice gest, in orice cuvant, incat presimti ca se vor declansa animozitati grave, ca atare cel mai bine ar fi sa nu torni gaz pe foc, ci sa incerci sa taci si sa suporti pe cat posibil, chiar daca nu esti genul, cu speranta ca tacerea ta va dezamorsa bomba!

Citeste si: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Gemeni Horoscop 1 octombrie

Piedica ce apare azi in calea ta te tine pe loc incat consideri ca singura iesire din impas e sa pui punct aici si sa te apuci de altceva. Poate n-ar strica sa te gandesti la asta daca vezi ca niciuna din variantele incercate nu aduce nimic nou ci totul stagneaza de ceva vreme. Mai bine ia o pauza, pentru ca un ragaz te ajuta sa te detasezi de miezul evenimentelor si sa gasesti unde se ascunde fisura. Esti pe cale sa renunti la un plan care nu mai evolueaza de la o vreme si e mai bine asa decat sa incerci sa resuscitezi ceva mort deja.

Rac Horoscop 1 octombrie

Se simte un aer proaspat in iubire, pentru ca semnalele care vin de la cel care ti-a cucerit inima sunt suficient de puternice pentru a prinde mai mult curaj sa mergi mai departe. Va faceti unul altuia promisiuni, va declarati iubirea intr-o forma aprinsa si convingatoare, deci nimic nu poate fui mai placut azi decat sa te dedici celui drag care iti este si el la fel de dedicat in tot ce faci sau propui. Faci pasi mari spre o relatie din ce in ce mai legata si mai solida si primesti din partea celuilalt sentimente intense.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top