Connect with us
Horoscop 10 octombrie 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scoprion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop

Horoscop zilnic 10 octombrie. Neînțelegeri în dragoste pentru Lei

Horoscop 10 octombrie 2016. Previziuni astrologice detaliate pentru 10.10.2016.

Racii realizează că nu stau foarte bine din punct de vedere financiar, în timp ce pentru Balanțe, atmosfera de la locul de muncă este una cam sumbră. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec 

Discutia pe care o ai azi cu reprezentantul unei institutii iti ofera startul ideal catre o directie noua. Ai terenul asigurat pentru un succes de toata frumusetea, avand de partea ta si legea, si instrumentele corecte pentru a ajunge la un rezultat bun.

Vestea oficiala pe care o primesti este stimulativa incat ar fi bine sa pui imediat in practica ideea pe care o ai, pentru ca ai de acum fundamentul necesar unui proiect de succes. Nimic nu te mai opreste din elan, ci sunt intrunite toate conditiile.

Taur 

Nu te poti baza pe prietenul de langa tine, care acum spune una ca in clipa urmatoare deja sa-si fi schimbat atitudinea. Nu stii daca sa ai incredere in modul sau jucaus si superficial de a trata o situatie care pe tine te afecteaza mult, dar el vrea de fapt sa-ti arate ca nu merita sa pui la suflet ceea ce se intampla in jur.

Pana se va clarifica situatia, vor mai aparea inca multe aspecte, deci nu trata totul ca si cum ar fi capatul cautarilor tale. Mai asteapta, mai bucura-te de momentele lejere care ti se ofera, fara a te crampona inca de nivelul la care ai ajuns. Maine totul poate fi altfel!

Gemeni 

Toate merg bine in colectivul din care faci parte, dar de data aceasta pui mai mare accent pe cooperare decat pe afirmare personala. Iti cunosti rolul in acest grup, dar nu vrei sa iesi cu nimic in evidenta, considerand ca acum conteaza mai mult sa va completati unii pe altii si nu sa luptati fiecare pentru suprematie.

Acum recunosti ca ar fi altul mai bun decat tine mai potrivit in functia superioara, deci il vei accepta usor ca lider, pentru ca stie mai multe, are solutii profitabile si, la urma urmei, ai si tu multe de invatat de la el.

Rac 

Faci o analiza la rece a resurselor financiare de care dispui si rezultatul nu prea e vesel. Discuti cu partenerul de viata despre veniturile fiecaruia si descoperi ca exista un mare deficit in buget, pe care trebuie sa-l echilibrezi cumva.

Pe partener nu te poti baza, pentru ca nu are de unde oferi mai mult, deci singura salvare esti tu. Gasesti tu o solutie profitabila de a mai face rost de un ban, aratand o imensa compasiune fata de nevoile si lipsurile celui de langa tine. Ba esti deschis la gesturi caritabile chiar din putinul pe care-l ai.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top