Horoscop zilnic 12 decembrie 2016. Fecioarele sunt năpădite de nostalgie

11.12.2016
Horoscop zilnic 12 decembrie 2016. Fecioarele sunt năpădite de nostalgie

Leu 

Privesti foarte serios problema pe care o analizezi azi cu impartialitate si atentie, spre deosebire de cei din jur care au mai mult chef de joaca.

Nu e de glumit cu raspunsul pe care trebuie sa il dai. Ti se cere concentrare si capacitatea de a intelege situatia pe toate fetele cu corectitudine, pentru a te asigura ca nu ai scapat nimic din vedere. Tu vei reusi sa cantaresti problema cat se poate de bine si-i vei ajuta si pe ceilalti sa revina cu picioarele pe pamant.

Horoscop 12 decembrie 2016

Fecioara

Nostalgiile te napadesc mai mult ca oricand, poate si pentru ca finalul de an te face mult mai sensibil decat esti de obicei. Iti aduci aminte de tot felul de momente frumoase din trecut si simti nevoia sa readuci la lumina ceea ce conta candva pentru sufletul tau.

Ca revezi persoane dragi din copilarie, ca treci prin locuri de care te leaga amintiri puternice sau ca ai sansa de a retrai o emotie de odinioara. Trecutul revine in actualitate cu un episod de o incarcatura emotionala maxima ce te face sa-ti recunosti slabiciunile.

Balanta 

Nu-ti place sa fii controlat sau dominat de altii care au impresia ca ar avea dreptul de a da ordine, de aceea trebuie sa te ridici pentru libertatea ta de expresie sau de miscare. Nu-i accepta pe cei carora le place sa vorbeasca de sus, sa ridice tonul, sa o faca pe sefii. Nimic nu le ofera acest drept in fata celor din jur.

Fa-i sa inteleaga ca sunteti egali, ca nu e loc aici nici de orgolii, nici de discriminare, nici de lupta pentru putere. Esti la fel ca si ei, discuti de pe acelasi nivel. Ca sa-i dezarmezi repede, trebuie sa apelezi la politete, diplomatie si amabilitate pentru a le potoli dorinta de suprematie.

Scorpion 

Ocupa-te mai mult de corpul tau, de toate nivelurile organismului tau, pornind din interior catre exterior. Daca ai unele dubii cu privire la starea ta de sanatate, ar fi bine sa-ti scoti aceste temeri din minte . E bine sa-ti schimbi regimul de viata incepand de acum; alimentatia, medicatia, ritmul de viata, si, mai presus de orice, psihicul!

Totul porneste de la sanatatea corpului tau fizic, si daca acesta e in deplin echilibru, si restul corpurilor tale – mental, emotional, spiritual, astral – vor avea numai de castigat. Te-ai gandit in ultima vreme la un proces de curatare si detoxifiere? Informeaza-te mai mult in acest sens si porneste-l cat mai curand, pentru ca te vei simti mai bine!

Citeste continuarea in pagina urmatoare