Connect with us
Horoscop zilnic 12 noiembrie. Săgetătorii au noroc de bani

Horoscop

Horoscop zilnic 12 noiembrie. Săgetătorii au noroc de bani

Horoscop 12 noiembrie 2016. Previziuni pentru 12.11.2016!

Săăgetătorii au noroc de bani, iar dacă știu manevreze bine, chiar pot avea de câștigat. Cât despre Fecioare, apar schimbări pe plan sentimental. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec 

Nu te simti bine intr-un mediu marcat de tristete, lipsuri, boala, probleme. Nu e genul tau sa te plangi intruna, asa cum faci cei din preajma ta, ca atare incearca sa iesi tu din acel mediu cat mai repede, pentru a nu te influenta negativ si pe tine. Cum tu nu ii poti ridica pe ei la lumina, macar tu sa nu cobori la nivelul lor sumbru, pentru ca sunt prea multi iar energia negativa pe care o degaja mult prea coplesitoare. Bine, au probleme, dar de ce trebuie sa strice toata atmosfera in jurul lor? Ca atare tu trebuie sa fii cel care ia masuri daca nu vrei sa le calci pe urme. Nu te alatura lor, respinge-i!

Taur 

Apar atatea nimicuri in calea ta astazi care cer atentie de la tine, incat ajungi epuizat acasa. Nici macar nu sunt sarcini dificile, ca macar sa ai o scuza ca ai tras tare, dar sunt multe si marunte si nu le poti ignora. Inarmeaza-te azi cu multa rabdare pentru a te ocupa de chestiuni de rutina, caci s-au acumulat deja prea multe si trebuie sa le iei la rand, una cate una. E ca si cum ai tot dat la o parte azi un fleac, maine un fleac, pana cand s-a creat un maldar imens. Daca te-ai fi ocupat de ele cat erau simple si putine, nu ar fi parut atat de complicate, deci invata din asta: sa nu mai lasi pe maine ce poti face azi!

Gemeni 

Relatia dintre parinti si copii are o conotatie speciala astazi, ca atare asuma-ti rolul pe care il ai in aceasta poveste si joaca-l cu devotament. Daca tu esti fiul, petrece cateva ore in compania parintilor tai sau da-le un semn de viata, pentru ca efectele acestei discutii vor fi fantastice asupra lor, dar si a ta deopotriva. Daca tu esti parintele, coboara-te un pic la nivelul celor mici si adu-ti aminte cat e multa nevoie au de joaca, de dialog, de prezenta ta alaturi de ei cat mai mult timp. Lasa-ti toate grijile deoparte si dedica-te, macar cateva minute, celor mici sau celor batrani care asteapta atat de mult un dram de atentie de la tine.

Rac 

Oricat de ranit ai fi de un eveniment din trecut peste care nu poti trece, fa un compromis si macar deschide usa spre o discutie. Posibil ca la mijloc sa fi fost o neintelegere, o interpretare pripita a unor aspecte care nu erau deloc atat de rele pe cat ti s-au parut tie, deci inainte de a o rupe complet cu cel care ti-a creat neplacerile, mai da-i o sansa de a da explicatii. E o buna ocazie de a va impaca, de a ierta si de a uita, pentru ca ar fi pacat sa pierzi poate un prieten sau o iubire doar din cauza unui orgoliu de moment. Poate si tu ai o vina pe undeva, deci n-ar strica un dialog foarte sincer. Fii deschis spre iertare!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top