Connect with us
Horoscop zilnic 13 decembrie 2016. Fecioarele sunt cuprinse de nostalgie. Pot lua decizii extrem de importante pentru sufletul lor.

Horoscop

Horoscop zilnic 13 decembrie. Berbecii trebuie să-și dovedească iubirea

Horoscop 13 decembrie 2016. Previziuni pentru 13.12.2016!

Berbecii trebuie să dovedească mai des iubirea ce o poartă partenerului de viață.

Horoscop 13 decembrie – Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec 

Iubirea cere fidelitate, corectitudine, sinceritate, deci sa nu te mire ca partenerul vrea ceva mai multe dovezi in acest sens. Nu inseamna ca se indoieste de sentimentele tale, dar are unele temeri adanc in suflet care se cer alungate de marturii incontestabile. Daca te simti cu musca pe caciula, cumva, fa ceva sa scapi de aceasta senzatie de vina, pentru ca si cel drag o resimte cum planeaza in aer. O discutie sincera, lucida, cu cartile pe fata, ar fi de preferat, chiar daca la originea ei nu se afla ceva foarte placut pentru urechile unuia dintre voi. Mai bine sa iasa adevarul la iveala si sa incepeti sa reparati situatia, decat sa va adanciti si mai mult in suspiciune si minciuna.

Taur 

Unele lucruri cer o schimbare radicala, dar nu trebuie sa te ocupi doar de efecte, ci si de cauza lor. Ca atare cauta sursa actualelor tale probleme si intervino direct acolo! Detii toate instrumentele pentru a redresa situatia cu brio, si rabdare, si intelepciune, si capacitate de concentrare, si solutii concrete de a stabiliza din nou balanta. Nu te multumi sa schimbi cateva fleacuri de pe parcurs, ci cauta sa te intorci chiar de la primul pas facut, pentru ca inca se mai poate face ceva. Probabil ai sansa de a o lua de la capat, un nou inceput, strici tot ca sa reconstruiesti totul ca de data aceasta sa iasa mult mai bine. Reset and restart!

Gemeni

Judecata nu poate fi dreapta pentru toate partile, dar singura cale de a restabili echilibrul intr-o situatie tensionata pare a fi compromisul. Fie ca-ti convine sau nu, ar fi bine sa-l accepti, pentru ca e singura cale prin care nici una nici cealalta din tabere sa nu se simta defavorizata, dar nici castigatoare pe deplin. Parca ati imparti victoria, pentru ca si unii si altii sunteti nevoiti sa treceti de la voi. Nu e loc de orgolii, ci de un dram de resemnare rationala, acceptand faptul ca adevarul e undeva la mijloc si trebuie sa lase si unii si ceilalti securea razboiului. Vei vedea ca e in beneficiul tuturor acest sacrificiu, deci nu are rost sa te consideri discriminat.

Rac 

Pentru dreptul tau la succes, e nevoie de o adevarata confruntare de forte, dar tu detii toate resursele necesare pentru a iesi invingator din competitie. Ai ambitie, ai energie din belsug, ai o dorinta fantastica de a te impune deasupra tuturor iar rivalitatea pe tine nu te sperie, ci te motiveaza si mai tare. Cu cat e mai bun contracandidatul tau, cu atat iti concentrezi mai bine vointa catre succesul visat. Ai toate sansele sa fii tu primul in aceasta lupta de orgolii, de personalitati puternice, de idei, de ambitii, dar atuul tau e curajul, spiritul intreprinzator, nu agresivitatea, ca la ceilalti.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top