Connect with us

Horoscop

Horoscop zilnic 13 mai 2019 – AVERTISMENT pentru 4 zodii

Horoscop 13 martie 2019. Luni, prima zi din săptămână, aduce o capricioasă pentru zodii. Capricorn este una din cele 4 zodii avertizate de astre astăzi. Ca sfat general trebuie să ne păstrăm cumpătul și să alegem să mai și tăcem…Vorba aia când ești mic înveți să vorbești, când ești mare înveți să taci. (NU RATAHoroscop Camelia Pătrășcanu 13-19 mai – Banii în sfârșit dau navală în viata zodiei)

Horoscopul de luni, 13 mai 2019 pentru toate zodiile, mai jos.

Horoscop zilnic 13 mai 2019 – Berbec

Iubirea nu e un joc pasiv în care aştepţi să fii descoperit, ci e nevoie şi aici de spirit întreprinzător, să iei taurul de coarne, să vii cu propuneri prin care să-i arăţi celui din faţa ta că eşti dispus să-ţi asumi ceva serios.

Vino cu idei, cu invitaţii concrete, cu soluţii la dilemele voastre comune şi ai să-l vezi şi pe cel din faţa ta că se implică mai mult. Dacă tu doar te laşi răsfăţat de gesturi tandre, lăsând tot greul pe umerii jumătăţii tale, acesta s-ar putea să obosească la un moment dat, ca atare schimbaţi între voi şefia relaţiei. Acum unul e conducătorul, mâine celălalt, şi căruţa voastră înaintează bine!

Horoscop zilnic 13 mai 2019 – Taur

Găseşti la momentul potrivit echipa potrivită pentru ţelurile tale cele mai importante, ca atare nu insista să te descurci de unul singur. Ajunge doar să spui şi altora ce anume vrei să obţii, şi ai putea descoperi în jurul tău şi alţi oameni care urmăresc acelaşi lucru şi, dacă v-aţi uni cu toţii forţele în acelaşi sens, rezultatele ar apărea mult mai repede.

Trebuie să citești și: Rune Mihai Voropchievici 13-19 mai 2019. Dragoste sau RĂZBOI

Completaţi-vă unii pe alţii, sfătuiţi-vă între voi, invită-i să ţi se alăture, fără urmă de rivalitate, fără dorinţa nimănui de a deveni liderul acestei acţiuni comune, pentru că cele mai bune roade apar dacă fiecare investeşte ce are mai bun în el cu dorinţa de a obţine o victorie de care vor beneficia cu toţii în egală măsură. Câştigi tu, câştigă şi ceilalţi!

Horoscop zilnic 13 mai 2019 – Gemeni

Lumea apelează cu încredere la tine pentru că ai reputaţia de judecător imparţial şi corect, care întotdeauna dă cele mai juste verdicte. Vei analiza la rece situaţia de faţă şi îţi vei exprima părerea cu argumente logice incontestabile.

Horoscop 13 mai 2019 – AVERTISMENT clar pentru capricorni

13 mai o zi capricioasă în horoscopul zilei

Horoscop 13 mai avertisment pentru zodia Capricorn

Asculţi ambele poveşti, şi dintr-o tabără şi dintr-alta, cu scopul de a extrage o concluzie care să restabilească ordinea. Nimeni nu te poate acuza că ţii cu vreuna din părţi, pentru că eşti surd şi orb la orice influenţă din afară. Eşti foarte sever cu oricine încearcă să te corupă!

Horoscop zilnic 13 mai 2019 – Rac

Se prefigurează la orizont un rezultat excelent ce te stimulează enorm şi dacă mai primeşti de la cei din jur şi aprecieri şi laude, parcă prinzi şi mai mult chef să ajungi mai repede la ţinta visată. Faci paşi mari spre acel moment care va încununa eforturile tale din ultima perioadă şi va deschide o etapă nouă şi mai interesantă de acum înainte.

Citește și: Mihai Voropchievici și vârsta reală a zodiilor. Legătura dintre constelații și vârsta sufletului

Ai curaj să faci deja planuri de viitor, pentru că îţi place ceea ce se va întâmpla foarte curând în viaţa ta şi pentru care primeşti deja garanţii concrete.

Horoscop zilnic 13 mai 2019 – Leu

Pui multă pasiune într-un proiect nou, care porneşte acum, şi dacă reuşeşti să-ţi păstrezi energia de acum până la capăt, roadele vor fi pe măsura patimii tale. Îţi place ceea ce faci şi când investeşti atâta bucurie de a munci într-un plan nou, rezultatele vor fi pe măsura dorinţei de reuşită.

Unii vor încerca să te oprească din elan, să-ţi critice deciziile, dar la vehemenţa de care dai dovadă eşti greu de oprit. Continuă pe aceeaşi linie, cu acelaşi tonus, pentru că succesul depinde foarte mult de entuziasmul cu care porneşti totul.

Horoscop zilnic 13 mai 2019 – Fecioară

Nu are rost să alimentezi disputele care riscă să se mai încingă în jurul tău, chiar dacă ai avea şi tu multe de zis. Cea mai bună soluţie este toleranţa, ca atare prefă-te că nu vezi şi nu auzi nimic care să te enerveze.

Nu merită să-ţi strici buna dispoziţie de început de săptămână – dacă o ai – cu cine ştie ce conflict nesemnificativ. Lasă marile confruntări de idei şi de forţe pentru o altă zi, când ambiţia şi dorinţa de a câştiga îşi vor găsi locul. Dar nu aici şi nu acum!

Horoscop zilnic 13 mai 2019 – Balanță

E greu să-ţi vezi marele vis împlinit, dar nu e imposibil. Ceea ce nu ai reuşit să pui în practică luni de zile are mai mari şanse de materializare acum, dar trebuie să începi să faci de pe acum ceva în această direcţie.

Trasează linia directoare a acestui proiect important, pentru că nu contează doar sensul sau ţinta spre care te îndrepţi, ci şi felul în care dai startul acestei acţiuni. Poate fi momentul optim pentru a porni pe acest drum, pentru că se presupune că ai acumulat energia de care va fi nevoie pentru succesul deplin.

Citește și: Horoscop Casandra săptămânal 13 – 19 mai 2019. Ambițiosul Marte este în semnul tău și va declanșa multă activitate în propria viață

Horoscop zilnic 13 mai 2019 – Scorpion

Legea îşi lasă amprenta chiar şi pe cele mai mărunte situaţii, ca atare să nu crezi că un fleac nelalocul lui va rămâne nedescoperit. Chiar dacă e vorba de sancţiuni mărunte, ele totuşi există, suficient cât să-ţi aducă aminte că nu ai voie să calci strâmb niciodată.

Chiar dacă tu crezi că o banală gafă poate fi trecută cu vederea, va veni o zi când vei vedea că până şi aceasta ţi-a fost pusă la index şi ţi se va cere socoteală pentru ea. Fii corect, chiar dacă ţi se pare neimportant, căci nu lucrurile bune sunt cele care ies n evidenţă, ci cele care nu urmează calea justă!

Horoscop zilnic 13 mai 2019 – Săgetător

Discuţiile pe care le ai cu cei dragi au rolul de a echilibra o stare de lucruri oarecum incertă. Fiecare îşi asumă anumite responsabilităţi pe care ţi le va respecta, ca atare proiectele voastre comune evoluează bine spre ceea ce îşi doreşte fiecare.

Aveţi interese similare şi vă uniţi forţele în acelaşi sens. Te poţi baza pe ei, pe ajutorul lor, pe promisiunile lor, pentru că nu vor rămâne doar cuvinte aruncate în vânt, ci fapte concrete. E o plăcere să lucrezi alături de ei, pentru că-i vezi la fel de serios implicaţi în scopul comun pe care vi l-aţi ales.

Horoscop zilnic 13 mai 2019 – Capricorn

Nu lua în serios criticile care sosesc azi din toate părţile, pentru că s-ar putea să nu fie rău intenţionate, aşa cum ţi se pare. Dacă tratezi cu umor replicile celor din jur, vei depăşi mult mai uşor momentele, pentru că dacă le pui la suflet, rişti să-ţi strici toată ziua.

Unii comentează ceea ce faci, dar fără a avea intenţii negative, ci doar aşa, de dragul conversaţiei. Răspunde-le şi tu lor cu aceeaşi monedă, pentru că nu are rost să fii agresiv la cea mai banală replică la care ar merita doar să râzi.

Horoscop zilnic 13 mai 2019 – Vărsător

Ai nevoie de iubire şi te laşi purtat de senzaţii şi emoţii încotro vrea Cupidon, care e prin preajmă şi-ţi oferă gesturi minunate de afecţiune. Simţi cu adevărat că eşti iubit, răsfăţat în gesturi tandre, şi dăruieşti şi tu la fel de mult.

Consideri că e un moment romantic unic, ce merită trăit cu tot ce poate fi mai cald şi mai frumos, de aceea încerci să laşi deoparte raţionamentele, conştiinţa sau cine ştie ce alte produse ale minţii care şi-ar putea băga coada peste inima ta. Nu are ce căuta mintea pe terenul inimii, deci încearcă să faci ordine între cele două niveluri ale existenţei.

Horoscop zilnic 13 mai 2019 – Pești

Te simţi bine într-un mediu în care lumea are multe de oferit şi o face cu generozitate maximă, fără a aştepta nimic în schimb. Te simţi liber şi fericit printre aceştia, care dau necondiţionat şi prietenie, şi gesturi de afecţiune, şi daruri minunate! Priveşte-i şi gândeşte-te de ce sunt ei atât de darnici în semne de prietenie şi de iubire?

E pentru că şi ei au primit multe de la viaţă şi aceasta e forma de recunoştinţă la care au apelat pentru a oferi înapoi ceea ce ei au primit din belşug. Mai rar asemenea gesturi de altruism şi devotament, din care ai şi tu multe de învăţat, mai ales că te gândeşti dacă tu ai fi în stare de aceleaşi gesturi altruiste. Probabil că nu, dar înveţi de la ei cum se face!

Horoscopul zilei a fost realizat de Acvaria.

Dana Mîndru locuieste in Piatra Neamt, Romania, născută pe 24 noiembrie 1970. * Este licentiată în jurnalism (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - Universitatea Bucuresti 1996) si absolventa a Facultatii de Psihologie, Universitatea "Petre Andrei" (2008). Scrie teatru si proză, povestiri, roman, comedie, dramă, teatru scurt. * Actualmente web-editor astrolog al Acvaria.com PREMII OBTINUTE 1992 - Premiul al II-lea la Concursul National de Creatie Literară "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt), pentru romanul "7,2 GRADE PE SCARA RICHTER" 1994 - Marele premiu la Concursul National de Creatie Literara "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt) pentru romanul "CEATZA" | VEZI SITEUL CENTRULUI PENTRU CULTURA NEAMT 1995 - Premiul al II-lea la Concursul National al creatiei piesei de teatru intr-un act "Mihail Sorbul" (Botosani) pentru piesa "ANCHETA" 1996 - Nominalizare la Concursul National de Dramaturgie "Camil Petrescu" (Ministerul Culturii, Bucuresti) pentru piesa de teatru "SCARA" 1997 - Nominalizare la Gala Premiilor UNITER , la Concursul "Cea mai buna piesa romaneasca a anului" (UNITER, Bucuresti), pentru piesa de teatru "SCARA" | VEZI SITEUL UNITER 1997 - Premiul TV Symbol la Concursul de Creatie Literara "Avangarda XXI" (Bacau) pentru piesele de teatru "SCARA" si "MIA, NESUFERITA MEA…" 1998 - Nominalizare in finala Concursului de Creatie Literara "Dramafest" (Targu Mures) pentru piesa de teatru "SCARA" LUCRARI PUBLICATE (Toate lucrarile publicate AICI) "Intreg" - Proza scurta in revista "Asachi" (Piatra Neamt, 1995) - debut "Mia, nesuferita mea…" - Proza scurta in revista "Metafore" (Constanta, 1996) "Ancheta" – Piesa de teatru intr-un act in volumul "Patru piese de teatru intr-un act" (Botosani, 1996) "Detentie", "Intreg", "Mia, nesuferita mea..." si fragmente de roman si teatru - publicate pe internet in revista "Master Press" (acum off line) "Intalniri imposibile" - volum de proza scurta in limba engleza publicat pe internet la Ebookstand.com (acum off line) "Roca" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2000) "Ultimul tren" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2001) "The Inquiry" si "One Life without Beginning or End" in siteul literar in limba engleza IMAGIKON (internet, 2003) "Detentie", "O viata fara inceput si fara sfarsit", "Ancheta" si "Intreg" in siteul literar SFERA (internet, 2003) In anul 2005, a fost lansat siteul literar www.danamindru.ro sau www.proza.acvaria.com (pe care il vizitati acum) PIESE DE TEATRU MONTATE (Toate montarile prezentate AICI) 30 august 1997 – premiera piesei de teatru "SCARA" la Teatrul National Radiofonic – Bucuresti Regia: Dan Puican. Distributia: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Ileana Stana Ionescu, Dumitru Chesa. Difuzare: 30 august 1997 - programul Romania Cultural, 1 septembrie 1997 - Romania Actualitati Iunie 1999 – montarea piesei muzicale pentru copii "HARAP ALB & CO." Distributia: elevii clasei a IV-a F a Scolii Generale nr.3 din Piatra Neamt. Scenariu, regie si textele cantecelor: Dana Mindru Muzica, regie si acompaniament: Radu Mindru 26 februarie, 5 martie 2001 - montarea piesei de teatru intr-un act "ULTIMUL TREN" la Teatrul "Luminous Group" din New York, USA, in cadrul festivalului "Short Plays - Long Distance" | VEZI SITEUL LUMINOUS GROUP NEW YORK Distributia: Yuri Denysenko, Seth Michael May, Edmund Day Regia: Vivien Dybal Coloana sonora: Anthony Leone 18 mai 2001 - piesa "ULTIMUL TREN" montata la "The Luminous Group" - New York a fost jucata la Centrul Cultural Roman din New York | VEZI SITEUL CENTRULUI CULTURAL ROMAN NEW YORK Piesa de teatru intr-un act ANCHETA a fost jucata de trupa de teatru "DIONYSOS" - LICEUL DE ARTA “D. CUCLIN" Galati la Festivalul Judetean de Teatru pentru licee "I.L. Caragiale" ...si multe alte montari de catre trupe de teatru ale liceelor din Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top