Connect with us
Horoscop 13 noiembrie. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop

Horoscop zilnic 13 noiembrie. Taurii sunt prizonierii fricilor

Horoscop 13 noiembrie 2016. Previziuni pentru 13.11.2016!

Fecioarele nu ar mai trebui să pună la suflet de spune lumea, iar Vărsătorii ar face bine să se abțină de la a face comentarii pe o anumită problemă dificilă. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec 

Daca apare veste de calatorie, ti-ai si facut bagajele, gata de drum, pentru ca te cuprinde un dor de duca ce nu te lasa in pace pana in momentul plecarii. Vrei sa ajungi in locuri prin care nu ai mai fost, vrei aventuri interesante si excursii palpitante, orice care sa te scoata din mediul tau cotidian. Numai printr-o astfel de escapada simti ca traiesti cu adevarat, pentru ca esti obosit, stresat si ai neaparat nevoie de o evadare. Profita de prima ocazie care te trimite departe de casa si de locurile pe care le frecventezi de obicei, pentru ca o schimbare de decor e vitala.

Taur 

Esti captiv in propriile tale frici care nu te lasa sa te manifesti asa cum ar trebui. Fiindu-ti permanent teama de ce o sa spuna ceilalti daca-ti exprimi punctul de vedere mai liber, nu faci altceva decat sa te retragi in umbra si sa lasi pe altii sa te depaseasca. Lasa temerile inutile deoparte, elibereaza-te de indoiala si de tendinta de a te auto-critica de parca ai fi cel mai mare dusman al tau. Lasa in urma tot ce te tine pe loc si fa un pas in fata, ca sa arati ce poti. Chiar daca nu esti perfectiunea intruchipata, meriti sa atragi atentia asupra ta pentru ca sigur ai tu un as in maneca.

Gemeni 

Daca odata a mers o anumita solutie, ea poate avea efecte bune si acum, deci priveste inapoi cu detasare si adu-ti aminte ce anume ai facut candva si mai incearca odata. E un demers care a avut efecte pozitive atunci, deci merita sa-l repeti ori de cate ori este nevoie. Nu merita sa pierzi vremea cu alte experimente, cand ai la indemana o reteta de succes care a avut rezultate excelente. Priveste inapoi, trece in revista pasii urmati si nu te abate de la o cale care a fost eficienta si altadata. Nu trebuie sa schimbi ceva ce a mers bine, ci doar sa repeti totul intocmai.

Rac 

Iubirea ta e fara margini si-ti deschizi inima toata ca s-o oferi celor care au nevoie de un gest de afectiune, de o vorba buna, de o mangaiere, dar daca dai atat de mult, s-ar putea sa ramai fara resurse la un moment dat, ca atare gandeste-te daca merita sa investesti pasiune chiar in toti oamenii si in toate lucrurile cu care te intalnesti. Unii s-ar putea sa se lase invaluiti in iubirea ta si vor lua tot ce ai tu de dat, ca intr-o zi sa te trezesti fara nimic in rezervor, ca atare invata sa fii mai selectiv cand oferi! Nu toata lumea merita atata iubire si nu orice actiune merita atata pasiune: mai inchide robinetul din cand in cand sau mai tine pentru tine.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top