Connect with us
Horoscop zilnic 14 mai 2019 - Mesaj important pentru zodiile de FOC

Horoscop

Horoscop zilnic 14 mai 2019 – Mesaj important pentru zodiile de FOC

Horoscop 14 mai 2019. Horoscopul zilei de marți vine cu vești bune pentru zodiile de foc. Previziunile astrale penntru fiecare zodie pentru 14.05.2019 sunt mai jos. O zi cu bucurie!

Horoscop zilnic 14 mai 2019 – Berbec

Relaţia cu instituţiile statului sau cu autorităţile intră în prim plan. Pe de o parte ele te ajută să treci la etape superioare ale proiectelor începute, dar, pe de altă parte, tot de la ele vin azi cei mai aprinşi nervi.

Unii te irită cu birocraţia la care nu renunţă nici în ruptul capului, în timp ce alţii cer de la tine şi luna de pe cer pentru vreo semnătură sau aprobare pe care o ceri. Totuşi, în ciuda atâtor hopuri, obţii ceea ce îţi era necesar dacă baţi la uşa acestor birouri.

Horoscop zilnic 14 mai 2019 – Taur

Găseşti la momentul potrivit echipa potrivită pentru ţelurile tale cele mai importante, ca atare nu insista să te descurci de unul singur. Ajunge doar să spui şi altora ce anume vrei să obţii, şi ai putea descoperi în jurul tău şi alţi oameni care urmăresc acelaşi lucru şi, dacă v-aţi uni cu toţii forţele în acelaşi sens, rezultatele ar apărea mult mai repede.

Completaţi-vă unii pe alţii, sfătuiţi-vă între voi, invită-i să ţi se alăture, fără urmă de rivalitate, fără dorinţa nimănui de a deveni liderul acestei acţiuni comune, pentru că cele mai bune roade apar dacă fiecare investeşte ce are mai bun în el cu dorinţa de a obţine o victorie de care vor beneficia cu toţii în egală măsură. Câştigi tu, câştigă şi ceilalţi!

Horoscop zilnic 14 mai 2019 – Gemeni

Trebuie să iei la bani mărunţi orice afacere în care sunt implicate sume mari, documente oficiale, acte importante, pentru că există riscul de a trece cu vederea o cifră de la care se poate declanşa mai apoi o serie întreagă de probleme.

O neglijenţă minoră, cum ar fi o virgulă pusă greşit sau lipsa unui zero în coada unui număr pot fi erori banale la prima vedere, dar ale căror efecte se vor dovedi a fi mult mai grave. Verifică legalitatea tuturor tranzacţiilor pe care le închei azi, citeşte clauzele contractuale cu atenţie, pentru că aici se pot infiltra erori periculoase.

Horoscop zilnic 14 mai 2019 – Rac

O zi de linişte totală nu ţi-ar strica, dacă ţi-o poţi permite, ca atare oferă-ţi câteva clipe de relaxare, de meditaţie, de somn sau de lectură, pentru orice activitate prin care te poţi rupe un pic de iureşul de evenimente de peste zi.

Acest moment de refugiu intim se va dovedi a fi esenţial, porţia ta de izolare, oaza ta de linişte. Dacă nu ai avea parte de asemenea momente doar pentru sufletul tău, ai rămâne stresat şi ţi-ai elibera nervii pe cei dragi din casă. Dacă aceştia te înţeleg, îţi vor respecta cele câteva minute în care să fii lăsat în pace.

Horoscop zilnic 14 mai 2019 – Leu

Eşti foarte înflăcărat și entuziasmat de ceea ce ţi se deschide în faţa ochilor, fiind o ocazie bună de a te remarca, de a arăta lumii ce ştii, dar şi de a-ţi schimba un pic viaţa.

Nimic nu te atrage mai mult ca noutatea, iar ceea ce ţi se oferă acum cu generozitate îţi satisface pe deplin dorinţa de schimbare. Priveşti spre viitor cu sufletul plin de speranţă, convins că totul va merge excelent iar gândirea pozitivă stă la baza viitorului succes.

Horoscop zilnic 14 mai 2019 – Fecioară

E o plăcere să descoperi în jurul tău oameni care privesc spre viitor cu acelaşi optimism, încât, dacă aţi forma cu toţii un grup cu un interes comun, aţi ajunge mult mai repede la capătul acestui drum.

Vă alimentaţi unii altora visele, vă susţineţi unii pe alţii cu entuziasm, şi când vezi că vâsliţi cu toţii în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, e şi normal să vezi cum evoluează lucrurile promiţător. Formaţi o echipă foarte entuziastă şi vă încurajaţi reciproc să mergeţi mai departe, să investiţi ce aveţi fiecare mai bun ca, la final, tot laolaltă să sărbătoriţi victoria. Cooperarea merge strună!

Horoscop zilnic 14 mai 2019 – Balanță

Nu eşti în apele tale, eşti copleşit de o durere, ori una fizică, ce generează boală, ori una emoţională, declanşând o stare de apatie, de pesimism, poate chiar şi o vagă depresie.

Probabil eşti influenţat de cineva din anturaj care nu povesteşte decât lucruri triste, despre boli, lipsuri, suferinţe, despărţiri şi, pentru că te prinde într-un moment sensibil, te afectează tot ce auzi şi începi să vezi în jur doar ce e mai urât. Dacă ştii că eşti atât de vulnerabil la poveşti lacrimogene, ieşi din acel mediu şi închide-ţi urechile şi inima ca să nu le mai auzi. E o chestiune de voinţă să ieşi din mediul apăsător care te înconjoară.

Horoscop zilnic 14 mai 2019 – Scorpion

Stai ce stai în umbră, dar şi când ieşi în faţă şi îţi exprimi punctul de vedere te remarci într-o aură cu totul specială, pentru că emiţi o idee strălucită ce merită ascultată de toată lumea cu respect. Poţi fi primul în orice confruntare intelectuală, iar competiţiile nu te sperie deloc pentru că te simţi bine pregătit şi ai încredere în forţele proprii.

Stăpânirea de sine şi siguranţa că ceea ce spui e de valoare te vor propulsa direct în frunte, iar meritele îţi vor fi recunoscute pe deplin.

Horoscop zilnic 14 mai 2019 – Săgetător

Ai planuri mari şi vise imense, dar nu trebuie să te îndoieşti nicio clipă de capacitatea ta de a le vedea realizate. Poţi mai mult decât ai putea crede despre tine însuţi, ca atare lasă modestia sau frica de eşec la o parte, pentru că eşti pregătit pentru orice provocare, oricât de îndrăzneaţă ar fi.

Alege-ţi ţinte mari, nu te mulţumi cu puţin, vezi cât de multe lucruri cu adevărat importante îţi doreşti de la viaţă şi concentrează-te asupra lor. Eşti într-un moment în care eşti ajutat să-ţi împlineşti cele mai mari vise, deci merită să ridici ştacheta cât mai sus. Poţi şi singur, dar apar şi suficiente persoane care pot juca şi ele un rol important în succesul tău final, ca atare apelează la serviciile lor. Ai de învăţat din asta!

Horoscop zilnic 14 mai 2019 – Capricorn

Refuzul care vine azi ca din senin îţi strică toate planurile pe care ţi le-ai făcut cu privire la un proiect important. Îl poţi considera o uşă trântită în nas, un eşec care, momentan, nu poate fi reparat.

Ţi se cere o schimbare radicală de atitudine, nu mai poţi continua în acelaşi mod ca înainte, deci, oricât de greu îşi este să te adaptezi altei situaţii, va trebui să o faci cât de repede, ca să nu pierzi tot ce ai construit până acum. E o surpriză neplăcută, dar dacă îi vei da curs, mai sunt încă şanse pentru planul ajuns acum în impas.

Horoscop zilnic 14 mai 2019 – Vărsător

Dacă te complaci în starea în care eşti blocat de la o vreme, ar mai putea dura foarte mult până lucrurile vor începe din nou să se mişte, de aceea e nevoie de o iniţiativă curajoasă şi fermă pentru a trece de acest punct critic. Dacă nu faci acum ceva ca să depăşeşti momentul, lucrurile s-ar mai putea tergiversa o vreme, dar nu mai trebuie să amâni.

Oricât de greu ţi-ar fi să ieşi dintr-o comodă stare de rutină şi pasivitate, prin acest gest curajos vei debloca practic o întreagă serie de evenimente. Acum e momentul să porneşti!

Horoscop zilnic 14 mai 2019 – Pești

Eşti remarcat în societate pentru ceea ce faci şi pentru felul cum arăţi. Eşti înconjurat de multă lume care te laudă şi te stimulează să te exprimi liber, pentru că ai atâtea de spus. Orice activitate colectivă, care depinde de unirea forţelor a cel puţin trei persoane, va înainta foarte uşor spre succes, deoarece totul se desfăşoară sub aripa protectoare a norocului.

Se pare că ai avut noroc mai ales pentru faptul că ai întâlnit oamenii adecvaţi pentru scopurile tale, pentru că aveţi interese comune şi aceeaşi atitudine spre succes.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top