Connect with us
Horoscop zilnic: 14 martie 2019 - Două zodii dau lovitura

Horoscop

Horoscop zilnic: 14 martie 2019 – Două zodii dau lovitura

Horoscop 14 martie 2019 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Berbec

 Cuvântul care îţi vine în minte azi este abundenţă, pentru că apar o mulţime de lucruri utile în calea ta şi numai de tine depinde cum le valorifici. Întâlneşti mulţi oameni care îţi pot fi de ajutor, apar oferte profitabile care merită puse în aplicare, vin informaţii care te pot ajuta să restabileşti echilibrul pe multe planuri ale vieţii tale. Sunt ponturi concrete, nu simple păreri, deci te poţi folosi de ele cât se poate de clar, dar numai de tine depinde cum le aplici în proiectele tale. Poate şi banii ajung azi pe un teren promiţător, chiar dacă se şi duc repede, dar măcar ai de unde plăti. Şi e şi asta o senzaţie plăcută de prosperitate!

Taur

Spune şi altora prin ce ai trecut până ai ajuns la nivelul actual, pentru că pot învăţa şi ei din eforturile altora. Nu a fost o ascensiune lină, ci una plină de hopuri şi amânări, dar pe care le-ai depăşit cu brio. Dacă tot ai trecut peste toate cu succes, împărtăşeşte-le şi soluţiile la acest gen de piedici. Nu te încăpăţâna doar să-i avertizezi că există şi să nu le dai şi sfaturile de rigoare cum să le rezolve, pentru că ar fi o mare dovadă de egoism. Dacă tot ai reparat problema, ce te costă să le dai şi câteva informaţii ajutătoare celor care urmează să îţi repete experienţa? Nu eşti singurul în această situaţie.

Gemeni

Nu trece la etapa următoare a proiectului la care munceşti până nu eşti sigur că ai înţeles situaţia corect, că deţii toate informaţiile necesare şi că sunt îndeplinite toate condiţiile unei evoluţii fără întrerupere. Dacă ai scăpat ceva din vedere, te vei întoarce din drum şi îţi va strica tot cheful şi elanul. Nu te apuca, deci, de ceva nou dacă eşti încă prins în alte activităţi care necesită concentrare. Ocupă-te de ele, du-le la îndeplinire cu calm şi abia după ce te vei elibera complet te poţi gândi şi la ce vrei să faci după aceea. Nu încerca să lucrezi pe două fronturi simultan, pentru că vei da piept cu propriile tale limite şi neputinţe.

Rac

Fii corect în aprecieri şi nu te arunca la o concluzie dacă nu cunoşti lucrurile în profunzime. Fii sigur că ai adunat toate informaţiile necesare şi ai învârtit situaţia pe toate părţile, ca nu cumva să emiţi o opinie incorectă sau parţială. Informează-te din surse sigure înainte de a extrage concluzia finală şi mai ales detaşează-te de miezul evenimentelor. Dacă încerci să exprimi o părere cât eşti direct implicat, ai putea fi subiectiv şi nu tocmai corect în estimare.

Leu

Cine te are pe tine azi în echipa de lucru, are numai de câştigat, pentru că sfaturile primite de la tine se vor dovedi a fi salvatoare. Împărtăşeşti cu drag ceea ce ştii fără a aştepta nimic în schimb, pentru că aceasta este forma în care întorci şi tu celor din jur ceva din serviciile pe care ţi le-au oferit aceştia cu alte ocazii. Eşti un consilier înţelept care oferă cele mai inteligente soluţii chiar şi la cele mai complicate probleme, pentru că priveşti lucrurile logic şi imparţial. Ceilalţi ar trebui să-ţi urmeze îndrumările, pentru că sunt sfaturi bune!

Fecioară

Cineva drag trece printr-un moment critic şi suferi şi tu alături de el, de parcă ar fi problema ta. Pui mult suflet în necazurile altora, încât unii ar putea profita de bunăvoinţa ta, tocmai pentru că ştiu că te dedidi întru totul problemelor în care sunt implicaţi. Totuşi, discerne cu mai multă grijă cine merită cu adevărat ajutorul tău, ca nu cumva unii să-ţi spună că au cele mai mari probleme doar pentru că ştiu că tu vei face tot posibilul să-i ajuţi. Unii chiar nu merită efortul, deci trebuie să alegi cu grijă cui îi oferi sprijinul!

Balanță

Abordezi o atitudine de copil curios să vadă ce va urma, fără nicio grijă, fără nicio teamă în suflet. E perfectă starea aceasta, simte-te ocrotit, convins că cineva e mereu lângă tine să te apere şi să te îndrume. Eşti un copil al Universului care va primi toată grija şi protecţia divină, deci ce rost să-ţi faci atâtea griji? Aruncă-le în spaţiu, lasă îngerii să se ocupe de ceea ce tu numeşti probleme, pentru că nu au nicio valoare. Fii convins că totul se rezolvă ca prin farmec deci primește totul cu inima împăcată, liniştită, sigur că toate îşi găsesc rezolvarea. Râzi, zâmbeşte, bucură-te, joacă-te, lasă copilul din tine să se simtă bine!

Scorpion

Azi nu poţi face ce vrei, din cauza unor persoane care au grijă să-ţi atragă de fiecare dată atenţia că nu eşti decât un simplu executant, un pion pe tabla altuia de şah, stând la cheremul celor mai puternici. Nu eşti lăsat să te exprimi în voie, şi stai în banca ta din cauza acelor condiţii ostile care te reduc la tăcere. Te afli într-un mediu marcat de restricţii, de reguli severe, de o oarecare rigiditate în care nu te poţi simţi în largul tău, chiar dacă eşti genul de om care îşi accept uşor poziţia de subaltern.

Săgetător

Este un moment bun să treci în revistă etapele parcurse într-un proiect la care ţi-ai adus contribuţia în ultima perioadă. Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un final de etapă şi le vei putea pune în aplicare imediat ce va fi posibil. Eşti foarte preocupat de muncă, de treburile pe care le-ai lăsat neterminate la serviciu, dar şi azi te poţi concentra cu detaşare şi asupra lor, găsind unele din cele mai corecte soluţii. Fiind mai relaxat, priveşti altfel lucrurile.

Capricorn

Pentru unii, ziua are un conţinut uşor trist, poate pentru cei singuratici sau bolnavi, dar prezenţa ta le poate aduce fericire. Adu-ţi aminte şi de cei care crezi că ar avea azi nevoie de compania ta pentru că tu le faci bine. Găseşti cuvântul potrivit, ai darul adecvat, găseşti uşor gestul cel mai compatibili cu dorinţele lor din acest moment, deci vei fi fericit doar pentru că vei reuşi să alungi tristeţea din ochii cuiva drag. Dacă ai un prieten cu probleme sau o rudă în vârstă sau care se simte singură, treci pe la ei sau dă-le un telefon, arătând că-ţi pasă de soarta lui. Va fi cel mai minunat gest pe care îl vei face şi vei câştiga recunoştinţa şi dragostea lor.

Vărsător

O veste cu tentă oficială îţi cam dă peste cap unele planuri, de parcă ţi se interzice să duci mai departe ce ai început în felul în care ţi l-ai propus înainte. Eşti nevoit să te supui unor reguli mai stricte, cu care nu ai fi de acord în mod normal, dar pentru că ordinul vine de sus, de la cei mai puternici decât tine, nu poţi face altceva decât să spui da. Dacă nu te supui acestui ordin, consecinţele ar fi mai grave, deci mai bine taci şi faci cum ţi se spune decât să atragi critici sau sancţiuni.

Pești

Oferă-ţi ca bonus o oră de relaxare. E nevoie din când în când de un astfel de moment de meditaţie, pentru că numai în linişte totală, dacă ai parte de aşa ceva, şi numai în singurătate, dacă o alegi de bună voie, vei observa în interiorul tău dorinţe care se vor împlinite, idei care se cer scoase la iveală, soluţii pe care nu ai avut curajul să le foloseşti. În astfel de clipe de totală detaşare, poate chiar în câteva ore de somn sau leneveală în plus, s-ar putea să primeşti vise sau semne de sus, din ceruri, care ar trebui să te pună pe gânduri. Sunt avertismente fine sau idei inspirate care pot sta la baza multor reuşite: ascultă-le, descoperă-le, valorifică-le!

Sursa: Acvaria.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top